Bursa'da 'Huzur 16' Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 'Huzur 16' Operasyonu

Bursa\'da \'Huzur 16\' Operasyonu

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipleri, dün akşam saatlerinde 400 polisin katılımıyla 'Huzur 16' operasyonu gerçekleştirdi.

07.03.2015 08:09  Güncelleme: 09:03

Operasyonda, araması bulunan 7 kişi gözaltına alınırken, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 av tüfeği, 3 kuru sıkı tabanca, 96 adet fişek, 1 adet bıçak, bir miktar uyuşturucu madde, 87 adet bandrolsüz içki ve 15 litre dökme içki ele geçirildi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ekipleri merkez Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım İlçelerinde park, bahçe, metruk binalar, kafe, bar ve gazinolarda 'Huzur 16' operasyonu gerçekleştirdi. 400 polisin katıldığı operasyona, Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü, motosikletli yunus timleri, trafik polisleri ve devriye ekipler destek verdi.

Operasyonda şüpheli görünen kişiler durduruldu; üst araması ve kimlik sorgusu yapıldı. Trafik polisleri de yolda şüpheli gördükleri araçlarda arama yaptı.

Gece geç saatlere kadar devam operasyon sırasında aranması olduğu öğrenilen 7 şahıs gözaltına alındığı belirtilirken aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 3 adet kuru sıkı tabanca, 96 adet fişek, 1 adet bıçak, bir miktar uyuşturucu madde, 87 adet bandrolsüz içki ve 15 litre dökme içki ele geçirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 'Huzur 16' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement