Bursa'da İşe Gidenlere Kar Sürprizi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da İşe Gidenlere Kar Sürprizi

Bursa\'da İşe Gidenlere Kar Sürprizi

Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı açıklamanın ardından beklenen kar yağışı, Bursa'da sabahın erken saatlerinden itibaren başladı.

20.12.2012 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteorolojinin günler öncesinden yaptığı açıklamanın ardından beklenen kar yağışı, Bursa'da sabahın erken saatlerinden itibaren başladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada Bursa'ya perşembe sabahı kar yağacağı bildirildi. Günler öncesinden beklenen kar sabahın erken saatlerinde yağmaya başlarken, işlerine yetişmeye çalışan çoğu vatandaş araçlarını evlerinin önünde bırakarak toplu taşıma araçlarını tercih etti. Üşümemek için sıkı giyinen vatandaşlar, karın yağmasıyla birlikte şehrin farklı bir havaya büründüğünü söyledi.

Yağan karın altında vatandaşlara kahvaltılık simit satan Ali Altın, karın bereket getirdiğini söyledi. Günler öncesinden karın yağacağının belli olduğunu söyleyen Altın, "Kar yağınca işlerimizde biraz aksama oluyor ama biz bu halimizden memnunuz. Bursa'nın beyaza büründüğünü görmek çok güzel" dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yarından itibaren karın şiddetini artıracağı ve hava sıcaklıklarının sıfırın altına düşeceği belirtildi. En düşük sıcaklığın eksi 1 olacağı Bursa'da en yüksek sıcaklık 6 derece olacak. Kar yağışı pazartesi gününe kadar devam edecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'da İşe Gidenlere Kar Sürprizi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement