Bursa'da Kan Davası: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Kan Davası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Bursa\'da Kan Davası: 1 Ölü, 6 Yaralı

Bursa'da aralarında kan davası olduğu öne sürülen iki aile arasında çıkan silahlı- bıçaklı kavgada 1 kişi öldürüldü, 6 kişi yaralandı.

17.10.2013 09:02

Bursa'da aralarında kan davası olduğu öne sürülen iki aile arasında çıkan silahlı- bıçaklı kavgada 1 kişi öldürüldü, 6 kişi yaralandı.

Olay, Merkez Yıldırım İlçesi Ulus Mahallesi'nde dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 'Kurt' ile 'Yücel' ailelerinin fertleri, Kurban Bayramının ilk günü Yavuzselim'de kurulan kurban pazarında tartıştı. Dün akşam Ulus Mahallesi Cami Caddesi'nde karşı karşıya gelen iki aileden yaklaşık 60 kişilik grup, bıçak ve tabancalarla kavga etmeye başladı. İhbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken aileleri ayırmaya çalıştığı öne sürülen 33 yaşındaki Harun Kurt, 3 yerinden bıçaklandı. Kurt, kaldırıldığı Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü. Bıçak, tabanca ve yumrukla yaralanan Alaattin Kurt, Şahabettin Kurt, Kezban Kurt, Resul Yücel, Salih Yücel ile Şebab Yücel, Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma, Muradiye Devlet ve Bahar Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri yaralıların kaldırıldığı hastanelerde güvenlik önlemlerini arttırdı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Kan Davası: 1 Ölü, 6 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement