Bursa'daki Eski Polis Cinayetini Farklı Kişinin İşlediği Ortaya Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Eski Polis Cinayetini Farklı Kişinin İşlediği Ortaya Çıktı

Bursa\'daki Eski Polis Cinayetini Farklı Kişinin İşlediği Ortaya Çıktı

Bursa'daki eski polis cinayetini farklı kişinin işlediği ortaya çıktı.

13.01.2013 18:53

Bursa'daki eski polis cinayetini farklı kişinin işlediği ortaya çıktı.

Bursa'da bir emlakçının tartıştığı eski polis arkadaşını karnından ve göğsünden bıçakla ağır yaraladığı ve daha sonra yaralı arkadaşını 5 saat boyunca otomobille dolaştırarak ölümünü beklediği öğrenilmişti. Ancak zanlı, emniyette cinayeti bütün gerçekliği ile anlatınca asıl gerçek ortaya çıktı. Zanlı, cinayeti başka bir arkadaşının işlediğini, kendisinin ise cesedi ormanlık alana attığını itiraf etti.

Edinilen bilgiye göre, bir soruşturma gereği açığa alınan eski polis memuru Fethi Doğan (47), emlakçılık yapan Yusuf G.'den bir arsa satın aldı. Arsa satışından dolayı zarar ettiğini öne süren Doğan, 51 yaşındaki Yusuf G. ile perşembe günü Nilüfer ilçesine bağlı Balabancık köyünde buluştu. Zanlı Yusuf G.'nin ifadesine göre Fethi Doğan, emlakçı Yusuf G.'ye bıçak çekti. Bıçağı alan Yusuf G. eski polisi karnından ve göğsünden ağır yaraladı. Kan kaybeden şahsı aracına alıp 5 saat boyunca dolaştıran Yusuf G., ölmesini beklediği şahsı merkez Osmangazi ilçesi Avdancık köyü yolu üzerindeki ormanlık alana bıraktı.

ASIL GERÇEK BUGÜN ORTAYA ÇIKTI

İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen zanlı Yusuf G. cinayeti kendisinin değil arkadaşı Osman D.'nin işlediğini söyledi.

Yusuf G. ile birlikte emlakçılık yapan Osman D. isimli 6 kişiye ev alma sözü verdi. Bunun için vatandaşlardan yüksek miktarlarda kaparo alan Osman D., vatandaşları sürekli oyaladı. Dolandırıldıklarının farkına varan 6 kişi Osman D.'ye baskı yapmaya başladı. Osman D. ise paraları Fethi Doğan'ın aldığını iddia ederek şahısları öldürdüğü kişiye yönlendirdi. Paralarını alamayan 6 kişiyi örgütlediği iddia edilen Osman D. şahıslara Fethi Doğan'ı mahkemeye vermelerini istedi. Paralarını alamayan 6 kişi Fethi Doğan'ı mahkemeye vererek paralarını istedi.

Bu sırada ev almak isteyen Yusuf G.'de Osman D.'ye 57 bin TL para verdi ve kendisine bir ev almasını istedi. Fethi Doğan, yakın arkadaş oldukları iddia edilen Yusuf G. ve Osman D. ile kendisini mahkemeye veren şahıslar hakkında görüşmek istedi. Şehir merkezinde buluşan şahıslar Yusuf G. ve Osman D. Fethi Doğan, arsa bakmak için merkez Nilüfer ilçesi Balabancık köyüne gitti. Ancak Fethi Doğan ile Osman D. arasında mahkeme yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmada Osman D. Fethi Doğan'ı kalbinden ve göğsünden bıçakladı. Osman D. ve Yusuf G. yaralıyı otomobilin içine koydu. 5 saat boyunca Bursa'da dolaşan ve Fethi Doğan'ın ölmesini bekleyen zanlılar, hava karardıktan sonra cesedi Avdancık Köyü'ndeki ormanlık alana attı. Zanlılar, Doğan'ın montunu ve su aleti bıçağı ateşe verip evine gitti. Eski polisin yakınları kayıp başvurusunda bulununca cinayet masası dedektifleri son olarak birlikte olduğu emlakçıyı sorguladı. İlk önce suçunu kabul etmeyen Yusuf G., ertesi gün polise giderek olayı anlattı.

Yusuf G. emniyette kaldığı sürede sorguya çekildi. En sonunda cinayeti kendisinin işlemediğini, Osman D.'nin Doğan'ı öldürdüğünü ve kendisinin cesedi götürerek ormanlık alana attığını söyledi.

Bunun üzerine ekipler, Osman D.'yi evinden alarak emniyete getirdi. Zanlılar, emniyette suçlarını itiraf ederken, iki zanlı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Eski Polis Cinayetini Farklı Kişinin İşlediği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement