Bursa Kafa Kafaya Çarpıştılar - Son Dakika
Güncel

Bursa Kafa Kafaya Çarpıştılar

Bursa Kafa Kafaya Çarpıştılar

Kafa kafaya çarpıştılarBursa'nın Orhangazi'de ilçesinde İznik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında şerit ihlali yaptığı belirlenen bir otomobil karşı yönden gelmekte olan kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

11.06.2016 17:38

Kafa kafaya çarpıştılar

Bursa'nın Orhangazi'de ilçesinde İznik yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında şerit ihlali yaptığı belirlenen bir otomobil karşı yönden gelmekte olan kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada kamyonetteki 3 kişi ile birlikte otomobil sürücüsü yaralandı. Kaza sonrasında olay yeri savaş alanına dönerken, itfaiye ve sağlık ekipleri yaralılar için seferber oldular.

Kaza, Orhangazi-İznik karayolu, Yeniköy yolu kavşağı yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Orhangazi'den İznik istikametine doğru gitmekte olan Ahmet Demir (55) idaresindeki 16 J 4161 plakalı otomobil, Yeniköy yol ayrımı yakınlarında iddiaya göre kontrolden çıkarak şerit ihlali yaptı. Otomobil bu esnada karşı yönden gelmekte olan Nihat Çakmak'ın (39) kullandığı 16 KMZ 56 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Ortalık adeta savaş alanına dönerken, kazada otomobil sürücüsü Ahmet Demir ile birlikte, kamyonet sürücüsü Nihat Çakmak ve Kamyonette yolcu olarak bulunan Fahri Çakmak (61) ve Recep Kilci (38) yaralandı. Kaza sonrasında Orhangazi ve İznik'ten ambulanslar kaza bölgesine sevk edildi. Orhangazi Belediyesi itfaiye kurtarma ekipleri de kaza yerine gelerek araç içinde sıkışan yaralıları çıkararak ambulanslara taşıdı. Yaralı şahıslar ambulanslarla Orhangazi ve Gemlik devlet hastanelerine kaldırılarak buralarda tedavi altına alınırken, jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Kafa Kafaya Çarpıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement