Bursa Mescit Bodrumda, Minare Çatıda - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa Mescit Bodrumda, Minare Çatıda

Bursa Mescit Bodrumda, Minare Çatıda
09.03.2015 15:46

Bursa'da işhanının altında bulunan mescidi vatandaşların daha rahat bulması amacıyla binanın üzerine yapılan yapılan minare vatandaşların ilgisini çekiyor.

Bursa'da işhanının altında bulunan mescidi vatandaşların daha rahat bulması amacıyla binanın üzerine yapılan yapılan minare vatandaşların ilgisini çekiyor. Merkez Osmangazi ilçesi Ulu Mahalle'de bulunan Adliye Sarayının karşısındaki işyerlerinin bulunduğu Ulu Çarşı Mescidi'nin alt katta olması nedeniyle namaz kılmak isteyen vatandaşların mescidi rahat bulması için yapılan minare ilgi çekiyor. Bursaspor'un renkleri olan Yeşil Beyaz boyanan minareyi gören vatandaşlar mescidin daha rahat buluyorlar.

Caminin yanında seyyar tezgahında tatlı satan Muammer Çamlıdağ 'daha önce bakımsızlık nedeniyle boyaları dökülen minarenin yeniden boyandığını belirterek yeni gelen Caminin imamı caninin tüm tadilatını baştan sona yaptırdıö dedi. Çarşı esnafından Ali Mancar ise 'boya ve badanası yenilenen mescidin şadırvanını ise cami imamı tarafından balıklar konularak güzel bir görünüm sağlandığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Mescit Bodrumda, Minare Çatıda - Son Dakika


Advertisement