Bursa'nın Sultanları, Şehzade Türbelerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa'nın Sultanları, Şehzade Türbelerini Ziyaret Etti

Bursa\'nın Sultanları, Şehzade Türbelerini Ziyaret Etti
19.02.2014 15:28  Güncelleme: 15:30

Bursa'da fotoğraf çekimine katılan Osmanlı kıyafeti giyen mankenler, Şehzade Mustafa'nın türbesinin bulunduğu Muradiye Külliyesini ziyaret etti.

Bursa'da fotoğraf çekimine katılan Osmanlı kıyafeti giyen mankenler, Şehzade Mustafa'nın da türbesinin bulunduğu Muradiye Külliyesi'ni ziyaret etti.

Tarkan Acar Ajans'ın 'Bursa'nın Sultanları' adlı konsept fotoğraf çalışmasındaki çekimler öncesi Bursalı mankenler Gamze Şahin, Hande Bulutoğlu, Emine Özen ve Merve İskender, kaftan giyerek Muradiye Külliyesi'ni ziyaret etti. Burada, aralarında 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi ile son dönemde gündemde olan Şehzade Mustafa ile diğer şehzadelerin türbelerini ziyaret eden mankenler, moda fotoğrafçıları Çağlar Şapalyo ve Tuğce Şenol'a poz verdi.

Bursalı Modacı Dilek Kocakuşak'ın kreasyonlarının yer alacağı asıl çekimler önümüzdeki günlerde yapılacak. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'nın Sultanları, Şehzade Türbelerini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement