Bursa'da iki günden beri etkili olan ve hızı zaman zaman saatte 75 kilometreye ulaşan şiddetli lodos hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor.
Mudanya İlçesi'nden Bursa'ya gelen Coşkun Günez yönetimindeki 16 CAB 78 plakalı otomobilin üzerine Tepedevrent Mevkii'nde yol kenarındaki alüminyum aydınlatma direği devrildi. Araçta bulunan eşi Safiye Günez ile kazayı yara almadan atlatan çift, neye uğradıklarına şaşırdılar.
Coşkun Günez, seyir halindeyken bir anda aliminyum elektrik direğinin üzerlerine düşerek araçlarının ön kısmında maddi hasar oluşturduğunu belirterek, 'Büyük bir şans eseri elektrik direği aracımızın ön kaputuna düştü. Camın üzerine düşseydi bizi de yaralayabilirdi' dedi.Günez, benzer kazaların yaşanmaması için aydınlatma direklerinin daha sağlam monte edilmesini istedi.
Görüntü bilgisi. Görüntüler Mudanya klasöründe
Son Dakika › Güncel › Bursa Seyir Halindeki Otomobilin Üzerine Aydınlatma Direği Devrildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?