Bursa Telefonla Konuşurken Kamyonetin Altında Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Bursa Telefonla Konuşurken Kamyonetin Altında Can Verdi

Telefonla konuşurken kamyonetin altında can verdiBURSA'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da telefonla konuştuğu sırada geri manevra yapan kamyonetin altında kalan 53 yaşındaki Tahsin Öz ağır yaralandı.

27.05.2017 15:51

Telefonla konuşurken kamyonetin altında can verdi

BURSA'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kaza da telefonla konuştuğu sırada geri manevra yapan kamyonetin altında kalan 53 yaşındaki Tahsin Öz ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Öz yaşamını yitirdi.

İnegöl'ün Cumhuriyet Mahallesi Tekstil Sokak üzerinde bulunan mobilya firmasında çalışan Tahsin Öz, dün öğle yemeğinin ardından işyerinin önünde yakını ile telefon ile konuşurken, aynı işyerinde çalışan ve arkadaşı 37 yaşındaki Erdinç K.'nin kullandığı geri manevra yapan 16 KEE 36 plakalı mobilya yüklü kamyonetin altında kaldı. Aracın üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralan Öz, kaldırıldığı yakında bulunan özel bir hastanede doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Gözaltına alınan Erdinç K. ise "taksirle ölüme neden olmak" suçundan çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaza ile ilgili soruşturmaya başlandı.

Bursa Telefonla Konuşurken Kamyonetin Altında Can Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Telefonla Konuşurken Kamyonetin Altında Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement