Bursa Uludağ'a Dün Gece 70 Santim Kar Yağdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bursa Uludağ'a Dün Gece 70 Santim Kar Yağdı

Bursa Uludağ\'a Dün Gece 70 Santim Kar Yağdı
10.04.2015 16:39

Uludağ'a dün gece 70 santim kar yağdı Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, kayak merkezi Uludağ'da bir gecede 70 santim kar yağmasına neden oldu.

Uludağ'a dün gece 70 santim kar yağdı

Yurdu etkisi altına alan soğuk ve yağışlı hava, kayak merkezi Uludağ'da bir gecede 70 santim kar yağmasına neden oldu. Kar kalınlığının 220 santime ulaştığı Uludağ'da, kayak tesisleri çalışıyor.

Kayak merkezlerine sahip Uludağ'da, baharda kış yaşanıyor. Sezonun sona ermesi nedeniyle Ağaoğlu ve Alkoçlar dışındaki tüm otel ve misafirhanelerin kapatıldığı Uludağ'da dün gece 70 santim kar yağdı. Kar kalınlığının 220 santime ulaştığı beyaz cennet Uludağ'da, kayak yapmak için teleski ve telesiyejler açık bulunuyor. Meteroloji hava sıcaklığının gece sıfırın altında 10 dereceye kadar düştüğü Uludağ'da, yarından itibaren havanın açacağını sıcaklığın yükseleceğini duyurdu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Uludağ'a Dün Gece 70 Santim Kar Yağdı - Son Dakika


Advertisement