Bursa Yanan Ahşap Bina İşte Böyle Yıkıldı - Son Dakika
Güncel

Bursa Yanan Ahşap Bina İşte Böyle Yıkıldı

Bursa Yanan Ahşap Bina İşte Böyle Yıkıldı

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, içinde kimsenin yaşamadığı iki katlı ahşap binada yangın çıktı.

22.11.2015 15:51

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçesi'nde, içinde kimsenin yaşamadığı iki katlı ahşap binada yangın çıktı. Lodosun etkisiyle hızla büyüyen yangın söndürülürken bina yıkıldı.

Merkez Osmangazi ilçesi Hocanaib Mahallesi Demirkapı Cadde Yüksek Kaldırım Sokak üzerinde kimsenin oturmadığı iki katlı ahşap binada, henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın lodosun da etkisiyle kısa sürede büyüdü. Binanın arkasında bulunan yatılı ortaokulundaki öğrenciler dışarı çıkartılarak okul boşaltıldı. Alevlere teslim olan bina cayır cayır yandı. Binanın ahşap olması ve rüzgarın da etkisiyle alevlerin metrelere yükseldiği yangına olay yerine gelen iki itfaiye aracı müdahale etti. Lodos nedeniyle şehirde meydana gelen çatı uçması, yıkım gibi olaylara da müdahale eden itfaiye ekiplerine vatandaşlar da evlerinden çektikleri hortumlarla yardım etti. Takviye itfaiye ekiplerinin beklendiği sırada yanmaya devam eden bina büyük bir gürültü ile yıkıldı. Önce yan duvarı yıkılan binanın üst katı tamamen çöktü. Söndürme çalışmaları sırasında binadan düşen tahta parçaları itfaiyecilere zor anlar yaşattı.

Yangın, bitişikte bulunan bir başka bina ile Turgut Yılmaz İpek Yatılı Bölge Orta Okulu'na sıçramadan söndürüldü. Bitişikteki binanın yan duvarı ve çatısı hasar gördü.

Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Yanan Ahşap Bina İşte Böyle Yıkıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement