Bursaspor'da 2 Yeni Yakalama Kararı Daha - Son Dakika
Güncel

Bursaspor'da 2 Yeni Yakalama Kararı Daha

Bursaspor\'da 2 Yeni Yakalama Kararı Daha

Savcılık tarafından sürdürülen operasyon kapsamında, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Saltan ve görevden uzaklaştırılan eski yöneticilerden Mesut Mestan hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

17.06.2011 14:52

Bursaspor'da son beş yıl içersinde kulüpte yapıldığı öne sürülen yolsuzluklarlar iddiasıyla ilgili savcılık tarafından sürdürülen operasyon kapsamında, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Saltan ve mevcut yönetim tarafından görevden uzaklaştırılan eski yöneticilerden Mesut Mestan hakkında da yakalama kararı çıkartıldı.

Amerika'da olduğu öne sürülen Mesut Mestan ve Samsun'a gittiği söylenen Hasan Saltan polis tarafından aranıyor. Bu arada İbrahim Yazıcı'nın teslim olduğu Kaçakcılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü Mali Şubeye Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğurul Sağlam'da gelirken, Yazıcı ile birlikte yakalama kararı çıkartılan Bursaspor eski yöneticilerinden Osman Çelik'inde bugün teslim olması bekleniyor.

Öte yandan Bursa'da dün gözaltına alınan aralarında iki yöneticininde bulunduğu altı kişi bugün sağlık kontrolünden geçirilmek üzere doktora götürüldüler. Sorgulama için ek süre alınması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor'da 2 Yeni Yakalama Kararı Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement