Bursaspor, Sahaya Eksik İndi - Son Dakika
Güncel

Bursaspor, Sahaya Eksik İndi

Bursaspor, Sahaya Eksik İndi

BURSASPOR, 2017-2018 futbol sezonunun ilk çalışmasına A Milli Takım kamplarında bulunan oyuncular nedeniyle eksik kadro ile başladı.

01.07.2017 20:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BURSASPOR, 2017-2018 futbol sezonunun ilk çalışmasına A Milli Takım kamplarında bulunan oyuncular nedeniyle eksik kadro ile başladı.

Yeni sezonda yeni umutlara yelken açmak isteyen Bursaspor, Fransız Teknik Direktörü Paul Le Guen nezaretinde sezonun ilk çalışmasını akşam saatlerinde Özlüce Tesisleri'nde yaptı. Yeşil beyazlılarda, antrenmana izinli olan Pablo Martin Batalla, Harun Tekin, Josua John, Bogdan Stancu, Aziz Behich, Jorquera ile U 19 takımından A kadroya alınan Taiwo izinli olmaları nedeniyle katılmadı.

SAKATLAR DÜZ KOŞU

Geçtiğimiz sezondan sakatlıkları devam eden Furkan Özçal, Emre Taşdemir ile Ertuğrul Ersoy, ayrı sahada düz koşu yaptı. Serdar Kurtuluş'un ise tedavisi devam etti. Yeni transferlerden Ozan Can Kökçü ile Gaziantepspor'dan alınan Barış Yardımcı sezonun ilk çalışmasında yer aldı.

OZAN CAN'A AİLE DESTEĞİ

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Hollanda'dan transfer edilen Ozan Can Kökçü'yü ilk gününde ailesi yalnız bırakmadı. Babası Halis, Annesi Sibel ve erkek kardeşi Orkun Özlüce'deki anhtrenmanı izledi.

TEKNİK KADRO TAMAMLANDI

Fransız teknik direktör Le Guen'in yanında, Yves Calleh 1. yardımcı, Cristian Mas kaleci antrenörü, Jar le Hır fizyoterapist olarak görev yapacak. Geçtiğimiz sezondan teknik kadroya dahil edilen Mustafa Er, İsmail Serbest ve kondisyonerz Giovanni ile teknik kadro tamamlanmış oldu.

Bursaspor, yarın sabah ve 9.30 ve 19.00'da yapacağı çalışmalarla hazırlıklarını sürdürecek.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor, Sahaya Eksik İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement