Büyükşehir´den Eğitime Destek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Büyükşehir´den Eğitime Destek

Büyükşehir´den Eğitime Destek
20.09.2011 08:49

Konuşmaların ardından okul öğrencileri, Başkanvekili Karadağ´a çiçek takdim etti.

Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Sevim ve okulun 5.sınıflarını temsilen 3 öğrenci, İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdullah Karadağ´ı ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, yeni eğitim-öğretim yılının öğrenci ve öğretmenler ile tüm milli eğitim camiasına hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Karadağ, Büyükşehir Belediyesi olarak, Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile gerçekleştirdikleri koordinasyon kapsamında araç, gereç ve teçhizat sıkıntısı yaşayan okulların sorunlarının giderilmesinde üzerlerine düşebilecek görev ve sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını vurguladı.

Eğitim ve öğretime büyük önem verdiklerini dile getiren Karadağ, "Gençlerimiz bu ülkenin geleceği. Bugünün öğrencileri, yarının yöneticileri olacaklar. Hizmet bayrağını bizlerden devralacaklar. Dünya kenti Bursa hedefine giden yolda yarınlarımızın teminatı gençlerimiz, topyekun kalkınmanın da en büyük güvenceleri" diye konuştu.

Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen İlköğretim Okulu Müdürü İbrahim Sevim de Büyükşehir Belediyesi´nin desteklerini her zaman yanlarında bulduklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe başta olmak üzere tüm belediye yönetimine teşekkürlerini ileten Sevim, "Dersliklerimizin, laboratuvarlarımızın ve son olarak spor salonumuzun yapımına ilişkin desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyemize ne kadar teşekkür etsek azdır. Proje aşamasındaki spor salonunun, 1 yıl içerisinde hizmet verir konuma ulaşacağını tahmin ediyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin eğitim camiasına katkılarının diğer şehirlere örnek olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir´den Eğitime Destek - Son Dakika


Advertisement