Çağlayan, Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Çağlayan, Vatandaşları Ziyaret Etti

Çağlayan, Vatandaşları Ziyaret Etti

Av. Cavit Çağlayan, Karahıdır Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları ziyaret edip, yapılan çalışmaları takip etti.

05.02.2013 17:17

Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Karahıdır Mahallesi'nde yaşayan vatandaşları ziyaret edip, yapılan çalışmaları takip etti. Ayrıca Başkan Çağlayan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Başkan Çağlayan:"İlimize düşen yağış miktarı mevsim normallerinin üstünde olmuştur. Yağışın şiddetli olması nedeniyle yağmur suları Karahıdır Mahallesi'ne intikal etmiştir. Yaşanan afet ile birlikte Belediye personelim 04/02/2013 Pazartesi günü sabah saatlerinden itibaren çalışmalara başlamıştır. Vatandaşlardan gelen yardım taleplerini değerlendiren ekiplerim anında müdahale ederek birçok yerde su tahliyesi yapmıştır. Su baskını yaşanan yerlerde tali kanallar ve yollar açılarak suyun yönü değiştirilmiştir. Evlerini su basan vatandaşlarımızı otellere getirerek konaklamalarını sağladık. Evlerini terk etmeyen vatandaşlarımıza ise yiyecek yardımı yapılmıştır.

Sel felaketinin ardından Belediye personelim tarafından Karahıdır Mahallemizde hasar tespit çalışmaları ve gerekli olan temizlik çalışmaları başlamıştır. Yağmur suyu kanal çalışmalarının bakım ve temizliği daha önceden yapılmış olup, herhangi bir ihmalin söz konusu olmadığını belirtmek isterim. Çalışmaların devam ettiğini ve vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için bütün çalışmaların yoğun şekilde devam edeceğini belirtmek isterim. Ayrıca kendimde bizzat vatandaşlarıma ziyaretler gerçekleştirerek durumları hakkında bilgiler alıyorum. Bir daha bu tür doğal afetlerin Kırklareli'nde ve diğer illerde yaşanmamasını diliyor, tüm Kırklarelili vatandaşlarıma geçmiş olsun diyorum."Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağlayan, Vatandaşları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement