Çakır: 'Engellileri Önemsiyoruz' - Son Dakika
Güncel

Çakır: 'Engellileri Önemsiyoruz'

Çakır: \'Engellileri Önemsiyoruz\'

Engelli vatandaşlardan Başkan Çakır'a teşekkür.

11.04.2012 15:49

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve geldikten sonra aldıkları 49 otobüsten engellilerin de faydalandıklarını ifade ederek, "Çalışmalarımızı engelli kardeşlerimizi dikkate alarak yapıyoruz". Dedi.

Beraberinde Başkan Yardımcıları Hasan Atay ve Alican Bozkurt ile beraber Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Merkez'ini ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, merkezin müdürü Seyit Soner Yılmaz'dan çalışmalar ile ilgili bilgi alıp, engellilerle görüştü.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Malatya Belediyesi olarak bütün çalışmalarımızda engelli kardeşlerimizi dikkate alıyoruz. Aldığımız otobüslerden engellilerimizin yararlanmasını dikkate aldık. Ayrıca yine engellilerimize özel aldığımız 2 adet minibüsten de engelli vatandaşlarımız çok iyi bir şekilde faydalanmaktadırlar". Şeklinde konuştu.

ENGELLİ ARAÇLARI 350 ENGELLİ VATANDAŞA HİZMET EDİYOR…

Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz, Malatya'daki engellileri ziyaret ederek aileleriyle görüştüklerini, amaçlarının engellileri topluma kazandırmak olduğunu söyledi.

Yılmaz, "Engellilere yönelik hizmet eden iki özel aracımız var. Bu araçlarımız Malatya'da 350 kişiye hizmet ediyor. Engelli vatandaşlarımızı istedikleri her yere götürebiliyoruz. Bu çalışmanın yanı sıra 250 engelli vatandaşımızı sınavlara hazırlıyoruz. Ücretsiz eğitimden faydalandırıyoruz. Sınav tarihine kadar her türlü desteği veriyoruz. Sosyal ve kültürel etkinlikler düzenleyerek engelli vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz" dedi.

BAŞKAN ÇAKIR'A TEŞEKKÜR…

Engelli vatandaşlar da hizmetlerinden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a teşekkür ederek, "Ulaşım konusunda Türkiye'nin en rahat kentlerinden biriyiz. Yapılan hizmetlerden, gösterilen ilgiden çok memnunuz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çakır: 'Engellileri Önemsiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement