"Çalışmalar Daha da Hızlanacak" - Son Dakika
Güncel

"Çalışmalar Daha da Hızlanacak"

"Çalışmalar Daha da Hızlanacak"

Beylikdüzü Belediye Başkanı Uzun, daha güzel bir Beylikdüzü için çalışmaların kesintisiz sürdüğünü söyledi.

20.11.2012 14:41

Kavaklı ve Sahil mahallelerinde sabah erken saatlerde incelemelerde bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bir araya geldiği vatandaşların da sorunlarını dinledi.

Sabah namazını kıldığı Kavaklı Camii'nde cami cemaatiyle sohbet eden Başkan Yusuf Uzun, daha sonra ekibiyle birlikte, Kavaklı Mahallesi'ndeki gelişmeleri ve eksikleri yakından gözlemlemek amacıyla Şehir Parkı (Yeşil Vadi) projesini, yolları ve parkları inceledi. Eksikliklerin en kısa sürede tamamlanması için ilgili birim müdürüne talimat veren Başkan Uzun, Kavaklı Mahallesi Muhtarı Necip Özhan'dan da bölgedeki sorunlar hakkında bilgi aldı.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Daha sonra Sahil Mahallesi'ne geçen Başkan Uzun, Mahalle Muhtarı Yakup Kendir ile mahalle hakkında ayrıntılı bir görüşme yaptı. Yol sorunlarının büyük bir kısmının tamamlandığını belirten Başkan Uzun, önümüzdeki yıl daha düzenli bir Sahil Mahallesi hayal ettiklerini ifade etti ve çalışmalara hız verileceğini söyledi. Başkan Uzun, mahallelerde gerçekleştirdiği incelemelerin ardından beraberindekilerle birlikte Kavaklı Çorba Evi'nde çorba içti. Uzun, daha sonra Kavaklı'da bulunan çay ocağını ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.

Programa; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Osman Dinç, Ali Gençbay, Efrahim Yeşil ve Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay ile bazı birim müdürleri katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çalışmalar Daha da Hızlanacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement