Camel Active'den Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika
Güncel

Camel Active'den Sonbahar Kış Koleksiyonu

Camel Active\'den Sonbahar Kış Koleksiyonu

Camel Active 2012/2013 Sonbahar Kış Bayan Ayakkabı Koleksiyonu'nda, kadınlar için zıtlık.

29.08.2012 13:39

camel active kadın ayakkabıları zıt kutupların çekimini yansıtıyor.

Zıtlık teması camel active ayakkabılarının 2012/2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'na hakim. Tasarımlar, malzemeler ve renkler… Hepsinin ayrıntılarına inilmiş ve hepsi de yeni bağlamlarda buluşuyor.

Yeni kadın stilinin ana ilham kaynakları arasında eski tip seyahatler ve dişilik bulunuyor. Bu yüksek tempoyu da dağcılık etkileri belirliyor. camel active'in kadın ayakkabıları koleksiyonuna gelen yeni bakışın arkasındaki itici güçlerden biri de mokasen görünümü. "Zıtlık" ve "eski tip seyahatler" temaları ile uyumlu olarak, süet ve deri zeki bir biçimde birleştirilirken, deri de teknik malzemeler birleştiriliyor. Kombinasyonlarda kürk kenarlar, yün ve Norveç stili örgü kullanılıyor. Kürklü ayakkabı dilleri ve kenarlar yeni gövde çözümleri yaratıyor. Gore-Tex® kullanımıyla, çeşitli gövde uzunlukları ve kenarlarıyla, düğmeli dilleriyle ve de örgü şeritler ve geri yatırılmış dillerle botlar daha da işlevsel hale getiriliyor.

Özgün temalara bağlı kalan koleksiyonun renkleri, yumuşak ve kendine özgü. Kahverengilerde brendi ve konyak tonları hakim iken, daha açık ve doğal tonlarda köri, hardal ve kış beyazı renkleri bulunuyor. Şişe yeşili gibi yeni yeşil tonları ile şarap ve erik renkleri ile sıcak kırmızı da ekleniyor. Renkler sadece üst yüzeylerdeki malzemelerde değil aynı zamanda 55mm'ye varan kalınlıklarda olan topuklara sahip tabanlarda da önemli tasarım unsuru olarak kullanılıyor. Yaşam stili markasındaki yeni özelliklerden biri de krep rengi taban gibi daha açık ve doğal renklerde tabanlar kullanılması. Kontrast doğal renklerdeki bağcıklar, ekose desenli astar ve kürk kenarlar bir taraftan zıtlık teması ile zeki bir şekilde oynarken diğer taraftan da ayakkabı ve botları canlandırıyor.

Luanda ayakkabı modelleri ile camel active hem dişi, hem de stil sahibi. Luanda açık renkli, 50mm'lik topuğu, dağcılık bağcıkları ve kenar fermuarları ile trendy bir vurguya sahip.

Dağ tırmanışlarında kullanılan bağcık sistemleri, gövdesi ortadan kesik mokasen üst yüzeyler, yün astar ve örgü gövde kenarları birçok diğer camel active kadın modellerinde de olduğu gibi Asia modelini de tanımlıyor. Konfor temasının altını çiziyor. Ek olarak, ekstra yumuşak, vaketa deriden ve el yapımı tasarımlar Freze ürün grubuna kendini gösteriyor. Kıvırma ya da yeni toparlama teknikleri kullanılarak gövde uzunluğunu isteğe göre ayarlayabilme özelliği ile camel active herkesin kendi stilini ifade edebilmesini sağlıyor.

Vancouver ve Ranger ürün gruplarında yaşam stili markası moda, eski tip seyahatler ve dış mekan görünümlerini başarılı bir şekilde harmanlıyor. Kancalar, bağcıklar ve kopçalar da ilhamlarını dağcılık alanından alıyor. Dış mekan için olan kaymayan tabanlar derin dişler aracılığı ile sağlamlık sunuyor. Yün astar hem sıcaklığı, hem de yalıtımı sağlıyor.

camel active 2012/2013 Sonbahar Kış Koleksiyonu'nda "Küresel Bakış" camel active bayan ayakkabılarında teknik, geleneksellik ve yüksek kalitede malzemeleri birleştirmenin kendisine ait yeni stilin özelliklerinden biri olarak kalmaya devam ettiğini gösteriyor. camel active zıt kutupların çekimi konusundaki başarısını sergiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Camel Active'den Sonbahar Kış Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement