Çatalca'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika
Güncel

Çatalca'ya Şehit Ateşi Düştü

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İSTANBUL DHAŞırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in Çatalca'daki evine ateş düştü.

01.06.2017 04:32

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/ İSTANBUL DHA

Şırnak'ın Uludere İlçesi'ndeki helikopter kazasında şehit olan Piyade Kurmay Albay Gökhan Peker'in Çatalca'daki evine ateş düştü. Şehit Albayın Çatalca Ferhat Paşa Mahallesi, Ferhat Paşa Caddesi'ndeki evine yakınları ve komşuları akın etti. Şehidin oturduğu bina ve sokaktaki evler Türk bayraklarıyla donatıldı. Şehidin evine gelen Merkez Komutanlığı'nda görevli bir albay aileye acılı haberi verdi. Ayrıca, şehidin oturduğu bina önünde toplanan mahalle sakinleri ve yakınlarına hocalar tarafından Kuran okunduğu görüldü.

"SALI GÜNÜ UĞURLADIK, BU AKŞAM DA ŞABERİ GELDİ"

Nakkaş Mahalle muhtarı Zafer Öztürk, "Gökhan Albayımız yakınımız olur zaten, iyi biriydi kendileri. Jandarma Komutanımızın aramasıyla haberi aldık. Daha sonra, Belediye Başkanımız aradı. İnanmamıştım ama daha sonra netleşince köy haklı olarak, Çatalca olarak bu konuda çok üzüldük yıkıldık. Daha yeni izne gelmişti. Salı günü köyümüze gelmişti, görüştük kendisiyle uğurladık. Bu akşam da şehit haberi geldi, yıkıldık" dedi.

Çatalca\'ya Şehit Ateşi Düştü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çatalca'ya Şehit Ateşi Düştü - Son Dakika


Advertisement