Cazibe Merkezi Tehlike Saçıyor! - Son Dakika
Güncel

Cazibe Merkezi Tehlike Saçıyor!

Cazibe Merkezi Tehlike Saçıyor!

Yıldırım Belediyesi tarafından geçen yıl faaliyete geçirilen Kaplıkaya Cazibe Merkezi, yetersiz güvenlik tedbirleriyle tehlike saçıyor.

06.08.2012 21:01  Güncelleme: 20:58

İçerisinde spor merkezleri, yürüyüş yolları, parklar bulunan merkez, civar mahalleler için uğrak bir yer. Fakat, merkeze vakit geçirmek için gelen aileler büyük tedirginlik yaşıyor. Vatandaş, Kaplıkaya Deresi kıyısında kurulmuş merkezin dere tarafında yeterli bariyer bulunmadığını ve hemen yanı başında bulunan çocuk parkında oynayan çocuklar ile yürüyüş yapan insanların düşme tehlikesi yaşadığını belirtiyor.

Vatandaşın daveti üzerine bölgeye giderek incelemelerde bulunan HAS Parti heyeti, yetkililere seslenerek soruna çözüm bulunmasını istedi. Değerlendirmesinde derinliğin yer yer 6 metreyi bulduğunu belirten İl Başkanı Ali Mollasalih, derenin kış ve bahar aylarında yüksek debi ile aktığını, yaz aylarında ise suyun çekilmesiyle betonarme olarak ortaya çıktığını anlattı. Her iki halde de, düşülmesi durumunda hayati tehlike oluşturacağını söyleyen Mollasalih, özellikle dere kıyısında yürüyüş yapan insanların tehlike altında olduğunu savundu.

Çocuk oyun parkının da oldukça yakında bulunduğuna dikkat çeken Mollasalih, çocukların parktan dere kıyısına geçilebildiğini, dereye düşülme ihtimalinden dolayı da ailelerin oldukça rahatsız olduğunu öne sürdü. Dere boyunca bariyer yapılmasının çok gerekli olduğunu kaydeden Mollasalih, vatandaşın verdiği bilgiye göre, yetkililere şifahen bilgi verildiğini ve fakat bir sonuç alınamadığını paylaştı.

Açıklamasında Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e seslenen Mollasalih, insan hayatına mal olmadan güvenlik önlemlerinin alınması çağrısında bulundu. Gözlemlerine göre, şu ana kadar şans eseri can kaybı yaşanmadığını ifade eden Mollasalih, daha çok gecikilmemesi gerektiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cazibe Merkezi Tehlike Saçıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement