Cem Aygün Davasında Olay Yerinde Keşif Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Cem Aygün Davasında Olay Yerinde Keşif Yapılacak

Cem Aygün Davasında Olay Yerinde Keşif Yapılacak

Keçiören'de, Cem Aygün'ü öldürmek suçundan polis memuru Fatih Y. hakkında açılan davada, olay yerinde keşif yapılması kararlaştırıldı.

07.11.2013 12:07  Güncelleme: 12:13

Keçiören'de, Cem Aygün'ü öldürmek suçundan polis memuru Fatih Y. hakkında "ceza sorumluluğunu kaldıran nedenlerle sınırın kast olmaksızın aşılması suretiyle adam öldürme" suçundan açılan davada, olay yerinde keşif yapılması kararlaştırıldı.

Ankara 4. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Aygün'ün yakınları ve avukatları ile sanık avukatı katıldı. Tutuksuz sanık Fatih Y'nin hazır bulunmadığı duruşmada söz alan Aygün ailesinin avukatları, olay yerinde keşif yapılması taleplerini yineledi.

Sanık avukatı Durkan Karakaş ise keşfin zaman ve masraf kaybına yol açacağını ileri sürerek, Adli Tıp bilirkişisinin, raporlarla birlikte değerlendirme yapmasını istedi.

Cumhuriyet Savcısı İsmail Şafak da bilirkişi marifetiyle olay yerinde keşif yapılmasını talep etti.

Mahkeme, olay sırasında sanık ve maktülün bulundukları yer ile kurşunun seyrinin tespiti açısından, Adli Tıp uzmanıyla birlikte olay mahallinde keşif yapılmasına, keşif gün ve saatinin taraflara daha sonra bildirilmesine karar vererek, duruşmayı erteledi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cem Aygün Davasında Olay Yerinde Keşif Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement