Cemal Şakar'dan 'Edebiyat' Sohbeti - Son Dakika
Güncel

Cemal Şakar'dan 'Edebiyat' Sohbeti

Cemal Şakar\'dan \'Edebiyat\' Sohbeti

Bursa Kültür A.Ş. tarafından gerçekleştirilen 'Edebiyat Akşamları'nın konuğu olan öykücü Cemal Şakar, edebiyat çalışmalarını ve yaşamını okurlarıyla paylaştı.

29.11.2012 13:17  Güncelleme: 15:37

Mahkeme Hamamı İbrahim Paşa Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen, şair ve yazar Cevat Akkanat'ın sunduğu 'Edebiyat Akşamları'na düşünce adamı ve öykücü Cemal Şakar konuk oldu.

Son yıllarda birbiri ardına yayımlanan öykü ve düşünce eserleriyle adından söz ettiren Şakar, Bursalı okurlarıyla yaşamının merak edilen detaylarını ve edebiyat yolculuğunu paylaştı. Edebiyat tutkusunu ve yazarlık serüvenini dinleyicilerine samimiyetle anlatan Şakar, okurlarının sorularını da cevaplandırdı. Şakar, okurlarıyla buluşmasına neden olan Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kültür A.Ş.'ye de teşekkür etti.

Balıkesir doğumlu olan öykücü Şakar, halen İstanbul´da bir kamu kuruluşunda çalışıyor ve e-edebiyat dergisi olan 'Edebistan.com'un yayın yönetmenliğini yürütüyor. "Esenlik Zamanları" adlı kitabıyla Türkiye Yazarlar Birliği 1999 Hikaye Ödülü'nü kazanan Şakar, 'Gidenler Gidenler' 'Yol Düşleri', 'Esenlik Zamanları', 'Pencere', Hayalperdest', 'Hikâyât', 'Sular Tutuştuğunda', 'Sel ve Kum' ve 'Mürekkep' gibi öykü kitapları; 'Yazı Bilinci', 'Yazının Gizledikleri', 'Edebiyatın Sırça Kulesi', 'İmge' ve 'Gerçeklik ve Kültür' adlı düşünce kitapları bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cemal Şakar'dan 'Edebiyat' Sohbeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement