Cerrah Belediye Başkanı Karaman Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Cerrah Belediye Başkanı Karaman Açıklaması

Cerrah Belediye Başkanı Karaman Açıklaması

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ile Cerrah İlk ve Ortaokulu iş birliğiyle velilere yönelik düzenlenen 'aile rehberliği' kursunu bitirenlere sertifikaları verildi.

11.04.2013 13:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi ile Cerrah İlk ve Ortaokulu iş birliğiyle velilere yönelik düzenlenen 'aile rehberliği' kursunu bitirenlere sertifikaları verildi. Törende konuşan Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman, "Eşim de kursiyer olduğu için artık evde dayak yemiyorum" diye espri yaparak salondakileri güldürdü.

Okulun yemekhanesinde düzenlenen törende konuşan Cerrah İlk ve Ortaokulu Müdürü Şenol Şahin, "2-3 yıldır okul olarak sportif anlamda başarımız mevcuttu. Bu başarımızın devamlı olabilmesi için, eğitimde sac ayağının 3. ayağı olan veli ayağının sağlam basması gerektiğini düşündük. Bunun içinde velilerimizin iyi bir eğitimden geçmesi ihtiyacı hasıl oldu. Bunu velilerimiz talep etti. 30 velimiz kursa kaydoldu, bugün 28 velimiz belge almaya hak kazandı. Bizim 600 öğrencimizin 200'ü taşımalı eğitim görüyor. Velilerimize bugün belgelerini vermekten dolayı gurur duyuyoruz. Çocuklarımızın daha bilinçli yetişeceğini düşünüyoruz" dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Burhanettin Özdemir ise, "İlçe merkezindeki 10 okulda aile içi iletişim seminerleri düzenledik. Okullarımızda hem 7-19, hem 0-18 yaş aile içi iletişim kursları açıyoruz. Ben öğrencinin başarısında en önemli hususun anne-baba ilgilisi olduğuna inanıyorum. Yani başarılı öğrencilere baktığımız zaman yüzde 99'unda anne-babası ilgiliyse o çocuk başarılı oluyor" diye konuştu.

"EVDE ARTIK DAYAK YEMİYORUM"

Eğitimin yaşının ve zamanının olmadığını belirten Cerrah Belediye Başkanı İsmail Karaman da, "Eğitimin yaşı yok, zamanı da yok. Hayatımızın her kademesinde eğitime ihtiyacımız var. İnanıyorum ki, aile içi eğitim kursunda sizler büyük faydalar elde etmişsinizdir. Bu hayatınıza da yansıyacak. Ben de faydalandım. En azından, eşimin de kursiyer olması hasebiyle evde artık dayak yemiyorum" diye espri yaparak davetlileri güldürdü.

Konuşmaların ardından kursu başarıyla tamamlayan 28 veliye sertifikaları takdim edildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cerrah Belediye Başkanı Karaman Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement