Cevherli'den Okul Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Cevherli'den Okul Ziyaretleri

Cevherli\'den Okul Ziyaretleri

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, mesaisinin büyük bölümünü okul ziyaretlerine ayırıyor.

02.01.2015 09:19  Güncelleme: 09:22

Her gün en az 5-6 okulu gezen Cevherli; öğrenci, öğretmen ve okul yöneticileriyle görüşerek, sorunları dinliyor ve ihtiyaçları yerinde tespit ediyor. Cevherli bu ziyaretleri sırasında görevlerine yeni atanan okul müdürlerine de hayırlı olsun dileğinde bulunuyor.

Okul gezileri kapsamında bu yıl eğitime açılan 16 derslikli Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu'nu da ziyaret eden Ziya Cevherli, Okul Müdürü Alican Akdoğan ve Müdür Yardımcısı Tayfun Yılmaz'dan eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Yeni okul binasının çok amaçlı salon, çevre düzenlemesi gibi bazı ihtiyaçlarının kısa zamanda giderileceğini söyleyen Cevherli, öğrencilerle yaptığı sohbette, vatandaşlarımızın vergileriyle yaptırılan okul binalarının korunması konusunda önemli uyarılarda bulunarak, herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesini istedi.

Adapazarı ilçesinde yer alan tüm okulları gezeceğini ifade eden milli eğitim müdürü Ziya Cevherli, eğitim kalitesinin arttırılması noktasında okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerle sık sık biraraya gelerek, sorunlara ortak çözümler arayacaklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cevherli'den Okul Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement