Çevreye Kadın Eli Değecek - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çevreye Kadın Eli Değecek

Çevreye Kadın Eli Değecek
24.03.2012 14:54

Bağcılar Belediyesi, daha temiz bir Bağcılar için, her sokakta kadınlardan oluşan çevre gönüllü birlikleri kuruyor.

" Bağcılar'ı birlikte yöneteceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz" diyen Başkan Çağırıcı, daha temiz bir Bağcılar için kadınların desteğini istedi.

Bağcılar Belediyesi daha temiz bir Bağcılar için kadınlardan oluşan çevre gönül birlikleri kuruyor. Her sokakta kadınlardan oluşturulan çevre gönüllüleri, o sokağın kirletilmemesi için çalışacak. Engelliler Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıya yoğun katılım oldu.

Barbaros Mahallesi gönüllüleri ile düzenlenen toplantıda konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Bağcılar'ı birlikte yönetiyoruz, sorunları birlikte çözeceğiz" dedi.

Bağcılar'da her yıl evsel atıklar dışında çevreye atılan rast gele atıkların temizlenmesi için 7 milyon TL harcandığını ifade eden Başkan Çağırıcı, "Bu para ile her yıl ilçemize iki tane okul yaptırırız. Ancak bunu birlikte başaracağız. Desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevreye Kadın Eli Değecek - Son Dakika


Advertisement