Cezaevi Personeli Piknikte Buluştu - Son Dakika
Güncel

Cezaevi Personeli Piknikte Buluştu

Cezaevi Personeli Piknikte Buluştu

Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu personeli, piknikte buluştu.

09.10.2013 11:43

30 Eylül 2013 Cumartesi günü şehir merkezine 20 km mesafedeki Gümenek Mesire Alanı'nda düzenlenen tanışma, veda ve birliktelik pikniğine; Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN, Tokat İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet KARAKUŞ, Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan Sorumlu Cumhuriyet Savcısı Turgut TÜRKMEN, Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hacı AYDİNÇ, Kurum İkinci Müdürleri Kemal KAYA, Ahmet ALEMDAR, Kadri KARA, İdare Memurları İsmail FİRDEVSOĞLU, Yasin KARGIN, Kurumda görevli psikolog, sosyal çalışmacı, infaz ve koruma başmemurları ile memurları ve zabıt kâtipleri katıldı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleştirilen piknikte bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Özkan GÜLTEKİN, bu tür etkinliklerin personelin birlik ve beraberliğini pekiştireceğine dikkat çekerken Ceza İnfaz Kurumuna yeni atanan Müdür Hacı AYDİNÇ'in personelin tamamını kucaklayan, tamamı ile diyalog içerisinde olan, herkese eşit mesafede duran bir yönetim anlayışını benimseyeceğine olan inancının tam olduğunu belirtti. Başsavcı GÜLTEKİN, "Bu tür organizasyonlar bizleri memnun ettiği gibi, sizlerin de moral ve motivasyonunuzu artırmaktadır. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalardan daha büyük verim alındığı bir gerçektir. Organizasyonu yapan başta Kurum Müdürü Hacı AYDINÇ olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum." dedi.

Müteakiben bir konuşma yapan Kurum Müdürü Hacı AYDİNÇ ise, oldukça zor şartlarda çalışan Ceza İnfaz Kurumu personelinin katılımı ile yapılan bu tür etkinliklerin çok önemli olduğunu, kurumdaki kaynaşmayı, birlik ve beraberliği pekiştirdiğini iletti. Müdür AYDİNÇ, bu organizelerin sayısını artırmayı hedeflediklerini, sürekli hâle gelmesi için çaba sarfedeceklerini kaydederken emeği geçen herkese teşekkür etti.

Piknikte göreve yeni başlayan Tokat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Hacı AYDİNÇ'e, Ceza İnfaz Kurumu İkinci Müdürü Kadri KARA'ya ve İdare Memuru Yasin KARGIN'a yeni görevlerinde başarı dilekleri iletilirken, Ceza İnfaz Kurumu'ndan emekli olan İkinci Müdür Hasan BIYIK, İnfaz ve Koruma Başmemuru Mehmet TAYTUĞLU, İnfaz ve Koruma Memurları Hacı ALYÜZ ve Mustafa AVŞAR ile Hizmetli Yılmaz ZENGERER'e memuriyet hayatları boyunca kuruma yaptıkları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Kuruma yeni atananlar ile memuriyetlerini tamamlayanların buluşturulduğu piknikte; Ceza İnfaz Kurumu personeli gönüllerince eğlenme imkânı buldular. Tokat'ın yerel müzik oyunları eşliğinde halay çekip oynayan kurum personeli açık havada stres attılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cezaevi Personeli Piknikte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement