Chicci'dan Alışveriş Yapan Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Chicci'dan Alışveriş Yapan Kazanıyor

Chicci\'dan Alışveriş Yapan Kazanıyor

Chicco'dan alışveriş yapan Odeon Tours'dan tatile gidiyor.

14.02.2012 10:28

Chicco Mağazalarından Paro'lu Kartlarla Yapılacak Her 100 Liralık Alışveriş, OTIUM Eco Club Side'de 4 gece 5 gün Yaz Tatili Şansı Kazandırıyor.

Dünyaca ünlü bebek markası Chicco mağazalarından Paro'lu kartlarıyla alışveriş yapan 20 şanslı aile ODEON Tours ile tatil cenneti Otium Eco Club Side'de 4 gece 5 gün tatil yapma fırsatı bulacak. Chicco'nun yurt çapına yayılmış 26 mağazasında 01 Şubat 2012-01 Nisan 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, alışverişte yapılacak her 100 TL'lik harcama karşılığında, çekilişe bir katılım hakkı kazanılacak. Çekiliş sonucunda belirlenecek 20 talihli, bu yaz aileleriyle gidebilecekleri, OTIUM Eco Club Side'de rüya gibi bir tatile kavuşacak.

Ailelere Özel Bir Tatil Cenneti: OTIUM ECO Club Side

OTIUM Hotels International bünyesinde yer alan OTIUM ECO CLUB SİDE,her şeyiyle yeşil, her yanıyla doğaya dair, her yönüyle zenginleştirilmiş her şey dahil sistemiyle seçkin ve kaliteli 5 yıldızlı bir tatil sunuyor. Gün boyu sunulan yiyecek ve içecek hizmetiyle, her yaşa uygun çok yönlü eğlence aktiviteleriyle, spor, sağlıklı yaşam, SPA ve Çocuk Dünyası seçenekleriyle, gece şovları, sürpriz eğlenceleri, müzikalleri, kabareleri ve diskosuyla, konforlu odalarıyla Side Titreyengöl mevkiinde yer alan Otium Eco Club Side hem doğaya hem de çevreye saygılı bir işletme anlayışıyla konuklarını bekliyor. Aynı zamanda 3.350 m² üzerinde, zengin donanımıyla kurulu Çocuk Dünyası ile çocuklu ailelere yönelik konseptiyle, tüm misafirlerine, ayrıcalıklı ve kaliteli bir tatil imkânı sağlıyor. Tesiste, çocuk restoranı, bebek odası, çocuk havuzu, aquapark, trambolin, akülü çocuk arabası, ücretsiz dondurma servisi, oyun parkı, uyku odası, çocuk oyun odası ve çocuk diskosu olanakları bulunuyor. Bununla birlikte, miniklere yönelik aralarında çizgi film gösterimi, palyaço, hobi bahçesi, maske yapımı, çocuk olimpiyatları gibi eğlencelerin bulunduğu 16 ayrı etkinlik gerçekleştiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Chicci'dan Alışveriş Yapan Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement