Cihan Tesisat Yeni Yerinde - Son Dakika
Güncel

Cihan Tesisat Yeni Yerinde

Cihan Tesisat Yeni Yerinde

Cihan Tesisat Mühendislik'in yeni işyeri, 2 ilin ticaret odası başkanının katılımıyla hizmet girdi

08.07.2013 08:55

Burada her şey var

Cihan Tesisat; ürün yelpazesini genişleterek, inşa ettiği 700 metrekare alana sahip yeni işyerini, Kocaali ve Sakarya Ticaret Odası Başkanları ile çok sayıda doğalgaz firmasının katılımıyla, Güney Mobilyacılar Sitesi 292. Sokak'ta hizmete açtı.

Baymak'ın Sakarya Ana Bölge Bayii olan Cihan Tesisat Mühendislik Şirketi; ürün yelpazesini genişleterek, inşa ettiği 700 metrekare alana sahip yeni işyerini, Kocaali ve Sakarya Ticaret Odası Başkanları ile çok sayıda doğalgaz firmasının katılımıyla, Adapazarı Güney Mobilyacılar Sitesi 292. Sokak'ta "Sizlere hizmet etmeye hazırız" sloganıyla, yemek ikramıyla hizmete açtı. Sakarya'da 1986 yılından beri hedeflerine emin adımlarla yürüyen Cihan Tesisat Mühendislik Şirketi; Baymak'ın haftalık personel ve aylık bayii seminerlerini gerçekleştiği yeni işyerinde; tesisat ve doğalgaz ile ilgili her türlü malzeme ve hizmet bulunuyor. Cihan Tesisat; 30 deneyimli personel kadrosuyla, Sakaryalılar hizmet vermeye devam ediyor.

Seçkin konuklar

Kazım Arslan ile SATSO 7. Meslek Komitesi Başkanı Doğan Çatalbaş'ın sahibi olduğu Baymak Bölge Bayii Cihan Tesisat'ın açılışına; Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özdağ, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Osman Aydın, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, TMMOB Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Sakarya İl Sakarya İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Vedat Dedeoğlu, Salim Aydın, Mustafa Demir, Kocaeli Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Zihni Yılmaz, Kocaeli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri; Tuncay Şengöz, Hüseyin Akyol, Murat Altun, Semih Barış, Yusuf Ziya Uludüz, Kocaeli Ticaret Odası Meclis Üyesi Ali Karslı, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Adem Bilgen, Faruk Öz, Burhan Akçam, Emrullah Terzioğlu, İşadamları Kenan Sakallıoğlu, Ali Dünya, Melih Uyar, Hamza Şeker ve çok sayıda davetli katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cihan Tesisat Yeni Yerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement