Çilek Mobilya'dan Mobilya Festivaline Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Çilek Mobilya'dan Mobilya Festivaline Özel Kampanya

Çilek Mobilya\'dan Mobilya Festivaline Özel Kampanya

Çilek Mobilya, MOSDER Mobilya Festivali kapsamında seçili mobilya ve aksesuarlarda festivale özel yüzde 50'ye varan indirim imkanı sunuyor.

16.10.2014 11:09  Güncelleme: 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çilek Mobilya, "MOSDER Mobilya Festivali" kapsamında seçili mobilya ve aksesuarlarda festivale özel yüzde 50'ye varan indirim imkanı sunuyor.

Çilek Mobilya açıklamasına göre, MOSDER tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen mobilya festivalinde, derneğe üye tüm mobilya markaları destek vermek için bir araya geliyor.

Çilek Mobilya, 17 Ekim - 30 Kasım 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek festivalde tasarımları ve aksesuarlarıyla yer alıyor. Mobilya festivali boyunca tüm temalı tasarımlarını ve aksesuarlarını ön plana çıkarmayı hedefleyen Çilek Mobilya, seçili mobilya ve aksesuarlarda sadece festivale özel yüzde 50'ye varan indirim imkanı sunuyor.

Eylül ayında "Çilek'le Okula Başlamak Çok Kolay" sloganıyla çalışma masaları ve çalışma ünitelerine özel olarak başlattığı kampanyasını da festival süresince devam ettiren Çilek, tüm çalışma masaları ve çalışma ünitelerinde de yüzde 20 indirim uyguluyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çilek Mobilya'dan Mobilya Festivaline Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement