Çimlere Gübretaş kalitesi dokunuyor - Son Dakika
Güncel

Çimlere Gübretaş kalitesi dokunuyor

Çimlere Gübretaş kalitesi dokunuyor

Alparslan Türkeş Stadı'nın son zamanlarda oldukça kaliteli ve bakımlı görünen çimlerinin arkasındaki desteklerden biri bu işe gönlünü veren emekçileri, diğeri ise gübre desteğini esirgemeyen Gübretaş

07.11.2016 16:07

ÇİMLER ÇOK BAKIMLI

Önceki yıllara göre oldukça bakımlı olan ve stada gelenlerin de dikkatini çeken Körfez Alparslan Türkeş Stadı'nın çimleri emin ellerde. Her geçen gün kalitesi yükselen çimler usta ellerde hayat buluyor, uzun ömürlü oluyor. Hayatını çimlerin bakımına adayan Stat Sorumlusu Güral Tosun ve çim saha görevlileri; Ercan Kobu, Faruk Tuna ile Selami Hayın çimlerin bakımı için aralıksız çalışıyor.

YILDA 6 TON GÜBRE

Düzenli olarak taranan çimler ayda bir kez gübreleniyor. Çimlerin bakımı için her ay ortalama 500 kilo gübre kullanılıyor. Gübreler, 64 yıl önce kurulan ve Türkiye'nin ilk kimyevi gübre şirketi olan Gübretaş'tan geliyor. Tesis müdürü Güral Tosun, gübre desteğiyle kulübün yanında olan Gübretaş'a ve kendileriyle her zaman bizzat ilgilenen Gübretaş Üretim Müdürü Mustafa Varol'a teşekkür etti, "Destekleri bizim için çok önemli. İyi ki Gübretaş var" dedi.

PERSONEL- Stat Sorumlusu Güral Tosun, çim görevlileri; Ercan Kobu, Faruk Tuna ve Selami Hayın bakımlarının ne derece önemli olduğu özellikle maçlarda ortaya çıkan çimlerin kalitesini her geçen gün arttırıyor.

TAŞINIRKEN- Stadın çimleri Gübretaş'tan gelen gübreyle besleniyor. Bu ayki gübre desteğini yine aksatmayan Gübretaş'ın yolladığı yeşil çim gübreleri stada geldi.

YEŞİL ÇİM- Granül çim besini ile Alparslan Türkeş Stadı'nın çimleri daha bakımlı ve daha sağlıklı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çimlere Gübretaş kalitesi dokunuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement