Cinayet Sanıklarına Ceza Yağdı - Son Dakika
Güncel

Cinayet Sanıklarına Ceza Yağdı

Cinayet Sanıklarına Ceza Yağdı

SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde 7 Temmuz 2016 tarihinde Gökhan Bel'in öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 4 sanığa ceza yağdı.

05.04.2017 15:53

SAMSUN'un Bafra İlçesi'nde 7 Temmuz 2016 tarihinde Gökhan Bel'in öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan 4 sanığa ceza yağdı.

Samsun'un Bafra İlçesi'nde 7 Temmuz 2016 tarihinde meydana gelen olayda, olan berber Gökhan Bel ile Cesur Yüksel ve Halit Yüksel arasında sözlü tartışma yaşandı. Ardından Recep Can ve Ramazan Çolak ile beraber, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki berber dükkanına giden 4 kişilik grup, Gökhan Bel ile kavga edip bıçakladı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Bel, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından Ramazan Çolak, Recep Can, Halit Yüksel ve Cesur Yüksel gözaltına alındı. Çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bugün Bafra Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada hakim karşısına çıkan kardeş olan Cesur Yüksel ve Halit Yüksel'e 'kasten adam öldürmek' suçundan 18'er yıl, Ramazan Çolak'a 15 yıl ve Recep Can'a 10 yıl hapis cezası verildi.

- Samsun

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Sanıklarına Ceza Yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement