Çocuk Parkında İntihar Etti - Son Dakika
Güncel

Çocuk Parkında İntihar Etti

Çocuk Parkında İntihar Etti

Tekirdağ'da evli ve üç çocuk babası olan 63 yaşındaki Osman Gedik, üzerinde 'borçlarımdan dolayı kimsenin yüzüne bakamıyorum, intihar etmekten başka çarem yok.

29.02.2012 19:30

Tekirdağ'da evli ve üç çocuk babası olan 63 yaşındaki Osman Gedik, üzerinde 'borçlarımdan dolayı kimsenin yüzüne bakamıyorum, intihar etmekten başka çarem yok. Ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı notu pantolon cebine koyduktan sonra çocuk parkında oturduğu bankta başına ateş ederek intihar etti.

Gemilerde çarkçı yardımcısı olarak çalıştıktan sonra iki ay önce emekli olan 63 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası olan Osman Gedik, 16.00 sıralarında sahildeki çocuk parkına gitti. Parktaki banklarda bir süre oturan Gedik, daha sonra yanında getirdiği tabanca ile başına bir el ateş ederek intihar etti. Bu sırada sahilde gezenler silah sesini üzerine korkarak polise haber verdi. Çocuk parkına gelen polis ekipleri Osman Gedik'in intihar ettiğini belirledi.

Yapılan incelemede cebinden 'Borçlarımdan dolayı kimsenin yüzüne bakamıyorum. İntihar etmekten başka çarem yok, ölümümden kimse sorumlu değildir' yazılı bir not buldu. Parkta yapılan incelemenin ardından Gedik'in cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu sırada sahilde dolaşanlar ise şaşkın bakışlarla olanları izledi.

Olayı duyarak hastaneye gelen Osman Gedik'in yakınları ise sinir krizleri geçirdi. Savcılık, Osman Gedik'in kimlere ve ne kadar borcu olduğunu belirlemek için soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çocuk Parkında İntihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement