Çocuk şarkılarıyla da 100 bin çocuğa ulaştılar, - Son Dakika
Güncel

Çocuk şarkılarıyla da 100 bin çocuğa ulaştılar,

Çocuk şarkılarıyla da 100 bin çocuğa ulaştılar,

3.Albüm Nisan'da…

11.03.2016 16:39  Güncelleme: 16:43

Praksis, müzik gurubu ülkemizde müzik anlamında yeni bir soluk olarak tanımlanıyor. Aynı zamanda çocuk besteleri ve film müzikleriyle de dikkatleri çeken, özellikle çocuk şarkıları albümleri ile bugüne kadar yüzbin çocuğa ulaşan PRAKSİS müzik gurubunun üyeleri, yakında yeni bir albümle çocukların karşısına çıkacak.

Soner Güler, Efe Benzeşik, Esat Gül, Özge Vural, Serdar Türkmen, Duru Örs, Devrim Kınlı, Oğuzhan Şahin, Semih Tokkuzun'den oluşan Praksis, 'Çocuklar için Doğa ve Ekoloji Şarkıları' albümünün üçüncüsü Nisan ayında dinleyiciyle buluşturacak.

ÇOCUK ALBÜMLERİ PEK YAPILMIYOR

Gurup Praksis, "Geçmişteki müzisyenler, albümlerinde çocuk şarkılarına da yer verirlerdi. Şimdi pek böyle şeyler göremiyoruz, hatta yeni çocuk şarkıları pek de bestelenmiyor galiba. Geçmişteki çocuk şarkıları tekrarlanıyor genelde. Çocuklar için 2 tane albüm çıkardık. 10.000 tane CD bastık ve yoksul mahalleler ağırlıkta olmak üzere çocuklara dağıttık. Bunun yanı sıra internet üzerinden dinleme ve indirme sayılarını ve okullarda, derneklerde, mahallelerde yaptığımız çocuk çalışmalarımızı göz önünde bulundurarak 100 bin civarında çocukla buluştuğunu tahmin ediyoruz. Bu bizim için değerli bir sayı ama ülkede 5 milyon civarında ilkokul çağı çocuğu olduğunu hesaba katarsak daha fazla çalışmamız gerekliliği ile baş başa kalıyoruz. Tabi bu daha başlangıç. Önümüzdeki Nisan ayında yeni bir çocuk şarkıları albümü daha geliyor. Çocuklar için doğa ve ekoloji şarkıları olarak özetlenebilecek albümün ismi "Gökyüzü Kimin?" olacak."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuk şarkılarıyla da 100 bin çocuğa ulaştılar, - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement