"Çocuklar Ağlamasın" Şarkısına Ünlülerden Anlamlı Destek - Son Dakika
Güncel

"Çocuklar Ağlamasın" Şarkısına Ünlülerden Anlamlı Destek

"Çocuklar Ağlamasın" Şarkısına Ünlülerden Anlamlı Destek

Kayıtları Murat Yelken ve Uluğ Aydeniz'in, mixi Süha Duran'ın, masteringi ise Uluğ Aydeniz'in yaptığı "Çocuklar Ağlamasın" şarkısı Mayıs ayında Türküola Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı.

11.06.2015 09:04

Söz ve müziği eski milli basketbolcu Özgür C. Aslan'a, düzenlemeleri Orhan Devecel'e ait olan "Çocuklar Ağlamasın" şarkısına; Zerrin Özer, Vedat Sakman, Eda- Metin Özülkü, Melis Sökmen, Demet Tuncer, Ege, Hazal, Erdinç Erişmiş, Pınar Ayhan ve Kocamın Ailesi dizisinin minik yıldızı Beren Gökyıldız gibi ünlü isimler yorumlarıyla destekte bulundu.

Haziran ayı itibariyle de tüm müzik marketlerde yerini alacak. Elde edilecek tüm gelirin Lösemili Çocuklar yararına bağışlanacağı "Çocuklar Ağlamasın" şarkısına; beyin kimyasına göre renklerin, sağlığımız ve mutluluğumuza etkileri konusundaki çalışmalarıyla ünlü renk ve enerji uzmanı Aydan Öztürkatalay da gönüllü olarak destek verdi.

1994 yılında Amerikalı fotoğrafçının çektiği "Pulitzer Ödüllü" Afrikalı çocuk ve akbaba fotoğrafından çok etkilenen Özgür C. Aslan, o günden sonra geleceğimizin mimarı çocuklar adına bir şey yapmak istiyor ve duyguları ifade edebilmenin en etkili yolu müzik olduğu için de şarkı yapmaya karar veriyor. Bunun üzerine ünlü isimlerle iletişime geçiliyor ve alınan olumlu yanıt üzerine de "Çocuklar Ağlamasın" şarkısı bugünkü halini alıyor...

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Çocuklar Ağlamasın' Şarkısına Ünlülerden Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement