Çocuklar İçin Oyunculuk Eğitimleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Çocuklar İçin Oyunculuk Eğitimleri Başlıyor

Çocuklar İçin Oyunculuk Eğitimleri Başlıyor

Tiyatrokare, 23. Sanat mevsiminde çocukları da unutmayarak, yoğun talep üzerine üç farklı yaş grubuna yönelik yaratıcı drama ve tiyatro/ müzikal oyunculuğu kurslarına başlıyor.

13.09.2014 14:54  Güncelleme: 14:55

Geçtiğimiz yıl Yirmibirinci Yüzyıl eğitim Vakfı ile işbirliği çerçevesinde bir Avrupa Birliği projesi olarak İstanbul'un farklı okullarında gerçekleştirilen ve başarı elde eden programın verimliliğinden ve yaratıcı dramanın genç beyinlerdeki etkisinden etkilenerek, yaratıcı drama kurslarını kurumsallaştırma kararı alan Tiyatrokare'de eğitim 20 Eylül'de başlıyor.

Nedim Saban'ın süpervizörlüğünde, daha önce Açı Okulları başta olmak üzere pekçok farklı yerde yaratıcı drama ve oyunculuk dersleri veren ve bu konuda çeşitli eğitimler aldıktan sonra, pedagojik formasyon eğitimini de tamamlayan Berrin Politi'nin vereceği derslerde, 4/6 ve 7/11 yaş grubundaki çocukların ekip ruhuna uyumu, ezber bozan düşünce ve yaratım teknikleri geliştirmeleri, empati kurma yeteneğini sağlamlaştırmaları ve iletişimlerini arttırmaları amacıyla kurgulanan yaratıcı drama derslerinin yanısıra 11 yaş üstüne müzikal ve tiyatro oyunculuğu eğitimleri verilecek. Kurslar Tiyatrokare'nin Mecidiyeköy'deki yeni laboratuar tiyatrosunda Cumartesi günleri verilecek. Eğitim dönemi 20 Eylül/ 17 Ocak ve 7 Şubat/ 13 Haziran olmak üzere iki farklı onyedişer haftalık periyodlardan oluşacak . 11 yaş üstü sınıfları, yıl sonunda bir müzikal oyun sergileyecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklar İçin Oyunculuk Eğitimleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement