Çocuklara Mükemmel Bir 23 Nisan Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Çocuklara Mükemmel Bir 23 Nisan Hediyesi

Çocuklara Mükemmel Bir 23 Nisan Hediyesi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda siz de çocuklarınızı sevindirin.

18.04.2013 08:24

SEVİLEN ÇİZGİ KARAKTERLER SAAT VE GÖZLÜKLERDE...

Winx, Ben10, Pepee, Bakugan, Cars, Caillou, Spiderman, Disney, Tweety, Generator Rex markalarının lisans sahibi "Arıkan" çocukların en sevdiği çizgi film kahramanlarını gözlüklere ve saatlere taşıdı.

Çocuk saatlerinde renkli ve metal kasalar kullanılan koleksiyonda, kadran içerisinde çizgi film kahramanları kullanılıyor. Parıltılı ve seramik kadranlı saatlerin kayışları çocukların çizgi film karakterleri ile dopdolu.

Çocuk gözlüklerinde de çocukların en sevdiği çizgi film karakterlerini kullanan "Arıkan" çocukların rahat kullanımı için, burunluk ve sap yapılarının anatomik olmasına özen gösterdi. Gözlüklerin cilde temas eden bölümlerinde, hassas materyaller tercih edilen koleksiyonunda göz sağlığına uygun camlar yer alıyor. Çocukların cilt ve göz sağlığı için her türlü detayın düşünüldüğü gözlük koleksiyonunda, kurşun içermeyen anti alerjik boya kullanıldı.

Çocukların bayıldığı çizgi kahramanlarla süslenmiş "Arıkan" saat ve gözlük koleksiyonunu www.arikantime.com adresinden daha detaylı inceleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocuklara Mükemmel Bir 23 Nisan Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement