Çocukların '23 Nisan' Hediyesi - Son Dakika
Güncel

Çocukların '23 Nisan' Hediyesi

Çocukların \'23 Nisan\' Hediyesi

Şehir Tiyatrosu, 'Kralın Diş Ağrısı' adlı oyununu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için ücretsiz sahneledi.

24.04.2014 16:19  Güncelleme: 16:14

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Kralın Diş Ağrısı' adlı oyununu çocuklar için ücretsiz sahneledi.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, küçük seyircilerinin bayramını coşkuyla kutladı. Şehir Tiyatrosu, 'Kralın Diş Ağrısı' adlı oyununu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle çocuklar için ücretsiz sahneledi. Tayyare Kültür Merkezi'nde sahnelenen eğlenceli oyuna, çocuklar da yoğun ilgi gösterdi. Pekcan Türkeş'in yazdığı, Ertan Akman'ın yönettiği oyun, diş hekimlerinden çok korktuğu için, ülkesindeki bütün diş hekimlerini kovan bencil kralın yaşadıklarını keyifli bir yorumla gözler önüne serdi. 40 dakika boyunca çocuklara eğlenceli anlar yaşatan oyunun sonunda çocuklar, sanatçılara alkışlarla teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çocukların '23 Nisan' Hediyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement