Çok Sesli Türküler - Son Dakika
Güncel

Çok Sesli Türküler

Çok Sesli Türküler

Bursalı sanatseverler, 'çok sesli türküler' konseriyle keyifli bir müzik şölenine şahit oldu.

14.01.2013 16:32

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda Orkestra Şube Müdürlüğü ile Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Çok Sesli Türküler' konseri, sanatseverlere keyifli bir gün yaşattı.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Kütüphanesi Üftade Gösteri ve Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konsere, Bursalılar yoğun ilgi gösterdi. Orkestra Şube Müdürlüğü Türk Halk Müziği Bölümü sanatçılarından Rasim Yokuş, Serhat Doğan, Hamit Gazigil, Nilüfer Göl, Lale Çiftçi, Züleyha Savaş, Aylin Bozkurt, Fadime Asan, Nejla Çakıcı, Bahtiyar Özdemir ve Alim Hüseyinoğlu en güzel türkülerle dinleyenlere müzik ziyafeti çekti. Konserin sonunda Bursa eski Milletvekili Zafer Hıdıroğlu ile Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Şube Müdürü Muhterem Çevik, sanatçıları tebrik ederek, teşekkür belgelerini verdi.

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören konserler, sezon sonuna kadar düzenli olarak gerçekleştirilecek. Sanatçılar, 21 Ocak Pazartesi günü saat 19.30'da da 'Sıra Gecesi' formatıyla sanatseverlerle bir araya gelecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çok Sesli Türküler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement