Çolak'tan Uzun'a Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Çolak'tan Uzun'a Tam Destek

Çolak\'tan Uzun\'a Tam Destek

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu'da vatandaşlarla bir aradaydı.

17.02.2014 12:12

AK Parti Yakuplu Seçim Koordinasyon Merkezi'ndeki toplantıda eski Yakuplu Belediye Başkanı Şanver Çolak'tan Başkan Uzun'a tam destek geldi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Yakuplu'daki ilk programda Serander Restaurant'ta Yakuplu'lu vatandaşlarla biraraya geldi. Başkan Uzun, daha sonra Yakuplu Seçim Koordinasyon Merkezi'ne geçerek partilileri ve vatandaşlarla buluştu. Uzun, Beylikdüzü'ne güzel hizmetler yaptıklarını, bu hizmetlerin devam etmesi için yeniden tüm Beylikdüzü'nün desteğini beklediğini ifade etti. Yakuplu'ya birçok hizmet yaptıklarını dile getiren Başkan Uzun, yeni dönemde de altı kapalı pazar olan büyük bir kültür merkezi yapacaklarını, bölge için bir de hastane projelerinin olduğunu ifade etti. Başkan Uzun, Arıtma Kolektörü'nün devreye girmesiyle, Yakuplu sahillerinde de düzenleme çalışmaları yapacaklarını ve Yakuplu sahillerinde denize girilebileceğini belirtti. Başkan Uzun, eğitim, sağlık, alt yapı, aydınlatma, yeni park, yeni yollar, spor tesisleri ve daha birçok alanda projelerin hayata geçtiğini belirterek, devamının geleceğini müjdeledi.

Yakuplu belediyesi döneminde de belediye başkanı Şanver Çolak'ın güzel hizmetler yaptığını dile getiren Başkan Uzun, "Kim Yakuplu ve Beylikdüzü için hayırlı bir iş yapmış ise Allah ondan razı olsun" şeklinde düşüncelerini dile getirdi.

"2004'ten Beri Başkan Uzun'un Yanındayım"

Eski Yakuplu Belediye Başkanı Şanver Çolak, AK Parti Yakuplu Seçim Koordinasyon Merkezi'nde düzenlenen toplantıda partisi tarafından Beylikdüzü'nde yeniden aday gösterilen Başkanı Uzun'u desteklediğini dile getirdi. Çolak, "Ben 2004 seçimleri öncesi ve 2009 seçimlerinde de Başkan Yusuf Uzun'un yanındaydım. Şimdi yıl 2014 yine Yusuf Başkan'ımızın yanındayım. Yusuf Uzun, Beylikdüzü'ne güzel hizmetler yaptı, bu hizmetlerin devamının gelmesini arzu ediyoruz. Allah, onun yolunu açık etsin" diye konuştu. Çolak'ın desteği partililer ve toplantıya katılan vatandaşlardan da büyük alkış topladı. Başkan Uzun, ayrıca Fatih Sultan Mehmet Camii Avlusu'nda da vatandaşlarla biraraya geldi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çolak'tan Uzun'a Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement