Computex 2014'te En Çok Ödül ASUS'un! - Son Dakika
Güncel

Computex 2014'te En Çok Ödül ASUS'un!

Computex 2014\'te En Çok Ödül ASUS\'un!

ASUS, ROG G20 masaüstü bilgisayar, S1 Mobile LED Projector ve PadFone S'nin Computex 2014'te "En İyi Seçim Ödülü"nün sahibi olduklarını duyurdu.

12.06.2014 14:01  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"En İyi Seçim Altın Ödülü"nü kazanan ROG G20, Computex'in en büyük ödülü olan ve yalnızca bir ürüne verilen "Yılın En İyi Seçimi Ödülü"nün de sahibi oldu. Computex Tasarım ve İnovasyon ödüllerini 17 ürün daha kazanırken ASUS, toplamda aldığı 22 ödülle Computex'te en çok ödülü kazanan taraf oldu.

Tayvan Başkan Yardımcısı Wu Den-yih, "Yılın En İyi Seçimi Ödülü"nü ASUS Başkan Yardımcısı Jonathan Tsang'a sunarken ASUS'u tasarım ve teknolojiye yaptığı katkılardan ötürü tebrik etti. ASUS Başkan Yardımcısı Jonathan Tsang ise, "ASUS'ta teknoloji tutkumuz, inovasyon da sürükleyicimizdir. Bu tutku herkes için zahmetsiz ve eğlenceli bir dijital yaşam yaratma sürecinde itici gücümüz olacaktır" dedi.

Tayvan Dış Ticareti Geliştirme Konseyi (TAITRA) tarafından verilen En İyi Seçim Ödülleri'nde kazananlar pazarlanabilirlik ve benzersizlik kriterlerine göre değerlendirildi. Computex Tasarım ve İnovasyon ödülleri TAITRA ve endüstriyel tasarım konusunda uluslararası bir otorite olan iF Design'ın ev sahipliğinde yapıldı. ASUS, tüm ödül kategorilerindeki kayda değer başarıları ve insanların yaşamlarına olumlu yönde etki eden yaratıcı ürünler geliştirmesi ile takdir gördü.

Computex'te "En İyi Seçim Ödülü" kazanan ASUS ürünleri

· ROG G20 "Yılın En İyi Seçimi" ve "En İyi Seçim Altın Ödülü"nün sahibi oldu. Küçük form faktörlü, oyun performanslı masaüstü bilgisayar ROG G20 güç ve güzelliğin yeni standardını belirliyor. Intel® Core™ i7 işlemci ve NVIDIA® GeForce® GTX™ 780 ekran kartı özelliklerine sahip ROG G20 sofistike tasarımlı bir şasi tasarımına ve 8 milyon rengi gösterebilen harikulade aydınlatma efektlerine sahip. Enerji verimi ile yüksek performansın dengesini sunan ROG G20 Eko Enerji modunda iken yalnızca 20W enerji harcıyor. G20'nin yenilikçi tasarımında görünür bir havalandırma sistemi bulunmuyor. Ancak bununla birlikte özenle gizlenmiş bir hava akım tünelini içerisinde barındıran termal tasarımın doğal ısı yayılımından yararlanıyor. Tasarım bu yönüyle verimli ısı yönetimi ve atıl durumda yalnızca 25 dB ses seviyesiyle neredeyse sessiz çalışma sağlıyor.

· 5 inç'lik Full HD akıllı telefon PadFone S süper hızlı LTE Advanced ve VoLTE bağlanırlığının yanı sıra 9 inç bur Full HD tablete kolayca dönüşebilmesiyle dikkat çekiyor. PadFone S'nin öğe ya da ışık koşulları fark etmeksizin canlı ve net fotoğraflar çekilebilmesini sağlayan 13 MP PixelMaster kamerası bulunuyor. Qi kablosuz şarj desteği güç kablosu ve adaptör gereksinimi ortadan kaldırarak dağınıklığı da gideriyor.

Computex'te "Tasarım & İnovasyon Ödülü" kazanan ASUS ürünleri

· ZenFone 5 şık tasarım, yüksek kaliteli materyaller ve ASUS ZenUI'nin akıcı işelvselliğini bir araya getirerek kullanıcılara yüksek performanslı ve lüks bir deneyim sunuyor. Ürünün 5 inç'lik HD IPS+ ekranı eldivenle bile kullanılabiliyor. Çarpıcı tasarımı en ince sınırında yalnızca 5,5 mm kalınlığa ulaşıyor. ZenFone 5 kömür karası, inci beyazı, vişne kırmızısı, şampanya ve alacakaranlık moru renk seçenekleriyle geliyor.

· ZenFone 6'nın fantastik 6 inç HD IPS+ ekranını büyüleyici eğlence deneyimi sunan SonicMaster ses teknolojisi tamamlıyor. 13 MP PixelMaster kamerası ile net ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çeken ZenFone 6, kömür karası, inci beyazı, vişne kırmızısı ve şampanya renk seçenekleriyle geliyor.

· ROG GK2000 Oyun Performanslı Klavye'nin özellikleri arasında ultra seviyede tepkisellik için ileri düzey mekanik tuş teknolojisi, dokunmaya duyarlı tuşlar, ses ve multimedya oynatma/durdurma işlemleri için kısa yol tuşları ve bölüm seçim tekerleği yer alıyor. LED aydınlatmalı tuşlar düşük ışık koşullarında oyun oynayanlara fantastik bir deneyim sunuyor.

· TransKeyboard Windows ve 10 inç ekrana kadar Android tabletlerle uyumlu, ince ve hafif bir Bluetooth 3.0 klavye olarak öne çıkıyor. Ürünün esnek, katlanır tasarımı TransKeyboard'un tableti yazım işlemi için mükemmel bir açıda tutan bir standa dönüşebiliyor. Tablete mıknatıs yoluyla tutunan TransKeyboard'un yumuşak, mikrofiber hatları çizilmeye karşı direnç sağlıyor.

· ZenFone View Flip Cover ZenFone'u çizilmeye, delinmeye ve çöküntülere karşı korumanın şık bir yolu olarak öne çıkıyor. Üç canlı renk seçeneği ile sunulan ZenFone View Flip Cover, ZenFone'un şık tasarımını mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Ürünün içerisinde ZenFone'un ekranını koruyan ince katman mikrofiber bez yer alıyor. Benzersiz ön panel gelen aramalar, mesajlar ve saat bilgileri gibi önemli bilgileri sergiliyor. Gelen aramalar kapağın açılması ya da pencere üzerinden ekrana yapılan dokunuşla yanıtlanabiliyor.

· ASUS Transformer Book T100 10,1 inç ultra taşınabilir tablet şık tasarımı ve dayanıklı hatlarıyla öne çıkıyor. Transformer Book T100, 1,07 kg ağırlığıyla piyasadaki en hafif ultra taşınabilir ürünlerden biri olmanın yanında aynı zamanda 550 gram ağırlığıyla da en hafif 10 inç tabletler arasında yer alıyor. Ürünün akıcı çoklu görev performansı ve 11 saate kadar süren pil gücü sunan olağanüstü enerji veriminin ardında yeni Intel Atom™ Bay Trail-T dört çekirdekli işlemci yatıyor. Transformer Book T100 Microsoft Office Home & Student 2013 yüklenmiş olarak geliyor. Yazılımın içerisinde Word, Excel, PowerPoint ve OneNote gibi okul ve işte üretkenlik için mükemmel çözümlerin en güncel tam sürümleri yer alıyor.

· ASUS Zenbook UX301/ UX302/ UX303 üstün tasarım ve güçlü performansı buluşturan Ultrabook™ dizüstü bilgisayarlardan oluşuyor. UX301/UX302, dünyanın ekranları dayanıklı ve çizilmeye karşı dirençli Corning® Gorilla® Glass 3 teknolojisi ile korunan ilk Ultrabook tasarımları olarak öne çıkıyorlar. 13,3 inç ekranlar net, canlı ve yüksek ayrıntılı görüntüler için 2560 x 1440 WQHD sunuyorlar. UX303'ün 3200 x 1800 QHD+ çözünürlüklü sıra dışı IPS ekranı daha da keskin ayrıntıları sergileyebiliyor. 4. nesil Intel Core işlemci ve NVIDIA GeForce 840M+ GPU ekran kartı da ürünün diğer özellikleri arasında.

· ASUS N551/ N751 Serisi dizüstü bilgisayarlar dayanıklı tasarım ve şık, inceltilmiş metal hatları ile çarpıcı bir görünüme sahip. N551/ N751'in özellikleri arasında, 4K/ UHD çözünürlük sunan olağanüstü keskin IPS dokunmatik ekran ve 178 derece izleme açısı ile mükemmel görsellik yer alıyor. SonicMaster Premium, ICEpower®, Bang & Olufsen teknolojileri ile sinematik surround ses gerçekliği sunuluyor. 4. nesil Intel Core i7 işlemcilere ve oyun seviyesinde NVIDIA GeForce GTX™ ekran kartına kadar teknolojilerle ürün hem iş hem de oyun için yüksek kaliteli grafik ve performans sağlıyor.

· 7 inç phablet ürünü Fonepad 7'nin (FE375CG) özellikleri arasında dahili 3G telefon işlevselliği, çift SIM, çift bekleme teknolojisi yer alıyor. Bu beceriler sayesinde birbirlerinden ayrı iki 3G bağlantısı tek cihazda toplanıyor. Ürünün 7 inç ekranını 7,25 mm kalınlığında dar kenarlar çevreliyor. Bu sayede ürünü tek elde tutmak kolaylaşırken olabilecek en yüksek derecede izleme açısına sahip olunuyor. Ekranı zengin ve çevreleyen sesleri ile iki ön panel hoparlörü tamamlıyor. Fonepad 7 (FE375CG) 64 bit Intel Atom Z3560 1.8 GHz dört çekirdekli işlemci ile çalışıyor. Bu teknoloji sayesinde ürün en güncel uygulama ve oyunları çalıştırırken güçlü bir performans sergiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Computex 2014'te En Çok Ödül ASUS'un! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement