ÇOMÜ Yılın Enlerini Seçti - Son Dakika
Güncel

ÇOMÜ Yılın Enlerini Seçti

ÇOMÜ Yılın Enlerini Seçti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi ve Ortak Akıl Topluluğunun organize ettiği Yılın Enleri anketinin sonuçları belli oldu.

25.04.2014 11:33  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) ve Ortak Akıl Topluluğu tarafından organize edilen 'Yılın Enleri' anketinin sonuçları belli oldu. Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol, 'Yılın En Çok Okunan Köşe Yazarı', Posta Gazetesi ise 'Yılın En Çok Okunan Gazetesi' ödülüne layık görüldü.

ÇOMÜ'de verilen oylar sonucu 26 kategoride belirlenen 'Yılın Enleri' anketinin birincileri, düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Troia Kültür Merkezi'nde yapılan ödül törenine tüm ÇOMÜ'lüler ve Çanakkale halkı davet edildi. Bu yıl 3'üncüsü düzenlenen 'Yılın Enleri' anketinde Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol 'Yılın En Çok Okunan Köşe Yazarı', Posta Gazetesi ise 'Yılın En Çok Okunan Gazetesi' ödülüne layık görüldü.

Ödülü Hürriyet Gazetesi yazarı Taha Akyol adına Doğan Haber Ajansı muhabiri Orhan Aktuğ alırken, 'Yılın En Çok Okunan Gazetesi' ödülüne layık görülen Posta Gazetesi adına ise ödülü, Posta Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Coşkundeniz aldı. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement