Çorum'da Klimalı Durak Sayısı 23'e Yükseldi - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Klimalı Durak Sayısı 23'e Yükseldi

Çorum\'da Klimalı Durak Sayısı 23\'e Yükseldi

Çorum'da vatandaşların toplu taşımadan daha rahat bir şekilde istifade etmelerini sağlamak amacıyla belediye tarafından inşa edilen klimalı durakların sayısı 23'e yükseldi.

03.06.2018 21:32

Çorum'da vatandaşların toplu taşımadan daha rahat bir şekilde istifade etmelerini sağlamak amacıyla belediye tarafından inşa edilen klimalı durakların sayısı 23'e yükseldi.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların yaz mevsiminde daha serin, kış mevsiminde daha sıcak bir ortamda otobüs beklemelerini sağlamak amacıyla kentteki 21 noktada klimalı durak uygulamasını başlattıklarını hatırlattı.

Klimalı durakların vatandaşlar tarafından beğenilmesinin ardından nokta sayısını artırmayı hedeflediklerini ifade eden Candan, bu yıl 2 yeni durak daha yaparak klimalı durak sayısını 23'e çıkardıklarını anlattı.

Güvenlik kameraları ile izlenen ve periyodik temizliği yapılan durakların sayısını daha da artırmayı hedeflediklerinin altını çizen Candan, şunları kaydetti:

"Daha önceden yaptığımız 21 klimalı durağa ilave olarak bu yıl Tuzcular Kavşağı'nda bulunan otobüs durağını ve Akkent Mahallesi'ndeki Şehit Şükrü Özyol Ortaokulu önündeki otobüs durağını klimalı durak haline getirdik. Böylece klimalı durak sayımız 23'e yükseltmiş oldu. Klimalı duraklarımızın periyodik olarak temizliği yapılıyor. Ayrıca duraklarımızı yolcuların güvenliği için güvenlik kameraları ile 24 saat kontrol ediyoruz. Yeni duraklarımız hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çorum'da Klimalı Durak Sayısı 23'e Yükseldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement