İhsanoğlu'na Diyarbakır'da 'İsrail' Protestosu - Son Dakika
Güncel

İhsanoğlu'na Diyarbakır'da 'İsrail' Protestosu

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Diyarbakır'da Cuma namazı çıkışında bir grubun 'Kahrolsun İsrail' sloganları ve yuhalanma tepkisi ile karşılaştı.

25.07.2014 14:13  Güncelleme: 15:16

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cuma namazı çıkışında bir grubun ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları ve yuhalanma tepkisi ile karşılaştı.

CAMİ ÇIKIŞI PROTESTO EDİLDİ

Ulucami'de kıldığı Cuma namazı çıkışında gösteri yapan bir grup, İhsanoğlu'nun çıkışı sırasında, İsrail aleyhine sloganlar attı ve İhsanoğlu'nu yuhaladı. Grupta bulunan bir kişi "Filistine sahip çıkmayanın burada yeri yok" diye bağırırken, İhsanoğlu çevik kuvvet koruması altında camiden çıkabildi.

VALİLİK PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Cami'den kaldığı otele geçerken yolda vatandaşlarla konuşan Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir vatandaş, "İsrail'le ilgili tavrını açıkla" dedi. Bu kişi de polis tarafından uzaklaştırıldı. Protestolar nedeniyle, İhsanoğlu, Valilik programını iptal etti.

"İBADET YERİNDE SİYASET OLMAZ"

Protestonun ardından bir basın toplantısı düzenleyen İhsanoğlu, "İsrail konusunda ben de onlar gibi aynı hislerdeyim, ama ibadet yerinde siyaset olmaz. En kutsal meselelerimizden biri olan Filistin meselesi olsa dahi, her şeyin ayrı bir yeri vardır." diye konuştu.

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

Çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi, Diyarbakır'da davul zurnayla karşılandı. İhsanoğlu, Diyarbakırspor atkısını boynuna takıp barış güvercinleri uçurdu.

İhsanoğlu\'na Diyarbakır\'da \'İsrail\' Protestosu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhsanoğlu'na Diyarbakır'da 'İsrail' Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • sen benim Cumhur başkanım olamazsın: Helâl olsun Diyarbakır sana. 46 28 Yanıtla
    samsun_davud: o aday gösterilmiş. senden bir cacık bile olmamış. . . senden de adam olamz yürü 0 0
  • hamit: ihsanoğlu oyum sana 32 38 Yanıtla
  • ankaralı: Yürekli, lider ve dik duruşlu, halkın içinde korkusuz mert bir cumhurbaşkanı için oyum Tayyip Erdoğan'a. . . Türkiye tarih de görmediği yatırımları gördü. Yükselişe geçti. Yabancı devletler Türkiye'nin zenginliğini sömürmek için can atıyor. Lütfen oyuna alet olmayın. Kapitalistlere sömürgeci zihniyete karşı Tayyip ERDOĞAN. . . 19 42 Yanıtla
    ankaralı: İnş. hepimiz şahit oluruz bundan 20 yıl sonra yeni gelenler Tayyip Erdoğan'ın yaptığı yolların hastanelerin okulların havalanlarının metroların hızlı trenin marmarayın köprülerin bakımını bile yapamayacaklar. Bu kadar net konuşuyorum. Anlayamıyorsunuz. . 0 0
  • ANADOLU: SEN BU MİLLETİ ENAYİ Mİ SANDIN EKMEL BEY, , , 25 22 Yanıtla
  • BEYTÜŞŞEBAP 73: Diyarbakırlı Namuslu , Onurlu , Şerefli, Her Kürd Demirtaşa oy vermelidir. 20 24 Yanıtla
    vanlı: Akla bak mantığa bak. . İnsanlar oy vermede hür ve özgürdür sen kim oluorsun oy ile insanların namusunu şerefini ölçmeye kalkıyorsun soytarı herif. 0 0
  • HB: Orda zavallı birilerin makarnaları bitmiş ciyak ciyak bağırıyor, kimsede tamam göndereceğiz makarnalarınızı demiyor. . İnsanlık bitmiş abi. 17 19 Yanıtla
    mohikan: ACABA MAKARNALAR BAYRAM SONRASINA MI KALDI. (İsrail Filistin çok ta şeylerinde ya) 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement