Çünürlü Bayanların Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Çünürlü Bayanların Yılsonu Sergisi Açıldı

Çünürlü Bayanların Yılsonu Sergisi Açıldı

Halk Eğitim Merkezince Çünür Mahallesinde açılan Giyim, Üretim Teknolojileri Kursu yılsonu sergisiyle sona erdi.

05.06.2012 09:26

18 Kursiyerin katılımı ile açılan kursun yılsonu sergisi mahallede bulunan Şevket Demirel Ana Okulunda Vali Memduh Oğuz, İl Sağlık Müdürü Mehmet Karakaya, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yıldırım, HEM Müdürü Mehmet Emin Arseven, Çünür Mahallesi Muhtarı Kadriye Bilgiç, kursiyerler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Sergi hakkında açıklamalarda bulunan Kurs Öğretmeni Arzu Yeşilotalı; "Öncelikle sergimizin açılışına gelerek bizleri mutlu eden Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum.

Sergimizde 6 boyunca çünürlü hanımların el emeği, göz nuru işlemiş olduğu eserler sergilenmektedir. Az bir harcamayla çok güzel eserler meydana geldi. Bu şekilde beş ayrı dalda hanımlarımız hem el becerilerini pekiştirdiler, hem de aile ekonomilerine katkı sağlamış oldular" dedi.

Sergiyi çok beğendiğini belirten Vali Memduh Oğuz, "Çünürlü hanım kardeşlerimiz bir birinden güzel eserler meydana getirmişler, hocalarını ve kursiyerlerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Sergi 5 gün süreyle açık kalacak.

Vali Memduh Oğuz sergi açılışının ardından Şevket Demirel Anaokulunda eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Öğrencilerle yakında ilgilenen Vali Oğuz, onlarla bir süre oyunlar oynadı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çünürlü Bayanların Yılsonu Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement