D.Ream Akademi Eylül Ayında Yine Lezzet Dolu! - Son Dakika
Son Dakika Logo

D.Ream Akademi Eylül Ayında Yine Lezzet Dolu!

D.Ream Akademi Eylül Ayında Yine Lezzet Dolu!
06.09.2017 15:03  Güncelleme: 15:04

d.ream Akademi'nin Bosch'un katkıları ile düzenlediği mutfak atölyeleri, yaz sonuna lezzet katıyor.

d.ream Akademi, düzenlediği farklı içeriklere sahip amatör eğitimlerle katılımcılara kendi mutfaklarında profesyonel birer şef gibi harikalar yaratma olanağı sunuyor. İspanyol mutfağının lezzetli tapas seçeneklerini bir araya getiren "İspanyol Tapaslar ve Eşlikçileri" ve farklı garnitürlerle çeşitlenen "Karşı Konulmaz Burgerler" atölyeleri ayın keyifli etkinlikleri arasında yer alıyor.

Mutfak meraklılarının buluşma noktası olan d.ream Akademi, "Mutfakta Kamp" isimli eğitim serisiyle eğlence ve lezzeti bir araya getiriyor. 20 Eylül-11 Ekim tarihleri arasında haftada bir kez olmak üzere toplam 4 gün gerçekleşecek olan "Mutfakta Kamp" programında katılımcılar; bıçaklar ve kesme teknikleri, tavada ve ızgarada pişirme yöntemlerinin yanı sıra taze makarna ve pizza yapımı gibi farklı uygulamaları bir arada öğrenebilecekler.

Dünya standartlarında eğitim ve yenilikçi yaklaşımı ile Türkiye'de yiyecek ve içecek sektörüne kaliteli eleman kazandıran d.ream Akademi; deneyimli kadrosu ile amatör mutfaklara da gusto katmaya devam ediyor. Eğlenceli vakit geçirirken yemek yapımına dair incelikleri de öğrenebileceğiniz d.ream Akademi'nin Eylül ayı amatör eğitimlerini kaçırmayın. Biletler Mobilet'te!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D.Ream Akademi Eylül Ayında Yine Lezzet Dolu! - Son Dakika


Advertisement