D-Smart'ın Yeni Sinema ve Dizi Kanalları Açılıyor - Son Dakika
Güncel

D-Smart'ın Yeni Sinema ve Dizi Kanalları Açılıyor

D-Smart\'ın Yeni Sinema ve Dizi Kanalları Açılıyor

Her akşam film kanallarında 15 dakikada bir yeni bir film başlıyor.

26.12.2013 11:06

Son dönemde canlı spor içeriklerinde yaptığı büyük atılımlardan sonra, Sony Pictures Television, MGM, Disney, HBO gibi Hollywod devleriyle anlaşmalar yapan, Kanal D Home Video, Tanweer, Pinema, Fida, Mars Entertainment, Bir Film, Codex gibi yerel ve bölgesel içerik sağlayıcılarıyla işbirliği içinde olan D-Smart, hem yerli hem de yabancı içeriklerle MovieSmart ve DiziSmart ailesini zenginleştiriyor.

Yeni yılı 8'i full HD, tamamı 16:9 yayın yapan 10 sinema kanalıyla karşılayan ve 1 Ocak 2014 itibariyle Prime Time'da 15 dakikada bir yeni bir film başlatacak olan D-Smart, 10 salonlu dev bir sinema kompleksini abonelerinin evine taşıyor; gerçek sinema keyfi D-Smart sinema kanallarında başlıyor.

Kurulduğu 2007 yılından beri PAY TV alanında izleyiciyi yeniliklerle, esas eğlence ve gerçek TV keyfi ile tanıştıran D-Smart, 2014'te de " Türkiye'de televizyon izlemenin en iyi yolu" olacak.

Aynı filmleri tekrar tekrar izlemekten sıkılan; yeni filmlerin ilk gösterimlerini, gerçek klasik ve kült filmleri izlemek isteyenler için D-Smart kendi sinema kanallarını kuruyor!

Yüzlerce şifresiz kanal, kendine ait kanalları ve 41 HD kanalıyla abonelerine hizmet veren D-Smart CEO'su Ali Güven, "D-Smart olarak hızla büyüyor, gelirlerimizi, abone sayımızı ve Pazar payımızı her geçen gün arttırıyoruz. Abonelerimize 2014'te büyük süprizler ve devrim niteliğinde yenilikler sunacağız. PAY TV sektörü ve izleyiciler yepyeni bir D-Smart ile karşılaşacak. Yeni filmlerin ilk gösterimlerini, unutulmaz klasikleri izlemek isteyen abonelerimiz için kendi premium sinema kanallarımızı kuruyoruz; sinema ve dizi içeriğimizi zenginleştirerek Sony, MGM ve Disney gibi dünya devleriyle anlaşmaları birbiri ardına imzalıyoruz. 5 yıl içinde PAY TV sektörünün pazar lideri olma hedefimize güçlü adımlara ilerlerken, abonelerimize en kaliteliyi, en yeniyi, vazgeçilmez içerikleri, en avantajlı şekilde sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Sinema severler D-Smart ile en iyi ve en yeniyi, unutulmaz klasikleri ilk izleyen olacak!

Yılbaşı gecesi itibariyle D-Smart'a ait 5 TV kanalı daha devreye girerek D-Smart'a özel sinema kanal sayısı 10'a çıkıyor. D-Smart'a ait 2 dizi kanalı da, dünyadaki en popüler ve en çok izlenen dizileri ekrana getirecek.

Sony Pictures Television'ın lisanslı resmi yayıncısı olan D-Smart; Zincirsiz, Yeni Cennet, Büyükler ve Şirinler 2 gibi dünya çapında gişe başarısı yakalamış filmleri izleyici ile ilk kez D-Smart sinema kanallarında buluşturacak. Ayrıca, Siyah Giyen Adamlar, Hancock, Maskeli Zorro ve Akademi ödüllü Ghandi ve Kramer Kramer'e karşı gibi dünyanın en çok beğenilen kült filmleri de D-Smart ekranlarında olacak. Sony'in çok geniş arşivinin de yayın haklarına sahip olan D-Smart'ta izleyiciler; dizi dünyasın'nın en popüler dizilerinden Unforgettable, Big C, Franklin Bash, Necessary Rougness, The Client List gibi dizileri ve yeni yayına giren The Blacklist, Bad Teacher, The Michael J. Fox Show, The Night Shift gibi hit programları da izleyecek.

MGM'in tüm yeni hit filmleri ve klasik filmlerinden çok özel seçkileri de artık D-Smart'ta olacak. Dünya çapında milyar dolarlık gişe başarısı yakalamış olan Hobbit: Beklenmedik Yolculuk, son zamanların hit filmleri arasına giren Hansel&Gretel: Cadı Avcıları ve 2013 yapımı Carrie ve Robocop filmleri, ilk olarak D-Smart'ta yayınlanacak. Yine sinema tarihine damgasını vurmuş Dört Nikah Bir Cenaze, Pembe Panter (1964, 2006), Pembe Panter Coşuyor, Demir Maskeli Adam, Roma, Gecenin Sıcağında ve Bazıları Sıcak Sever gibi klasikleşmiş filmler de D-Smart sinema kanallarında, HD kalitesiyle sinema severlerle buluşacak.

D-Smart keyfini yaşamak isteyen herkes, ister TV ekranlarından ya da istedikleri zaman D-Smart BLU üzerinden, bulundukları her yerden iPad, bilgisayar ve akıllı cep telefonlarından rahatlıkla, HD keyfiyle izleyebilecekler. Ayrıca, 3D özelliği taşıyan filmleri de bu ayrıcalıkla izleme şansını yakalayacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel D-Smart'ın Yeni Sinema ve Dizi Kanalları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement