Daha Mutlu Bir Yıl - Son Dakika
Güncel

Daha Mutlu Bir Yıl

Daha Mutlu Bir Yıl

Bursa Valisi Münir Karaloğlu Bursalıların yeni yılını Çocuk Evleri, Huzur evlerini, Sağlık ekiplerini, Polis ekiplerini ve hastaneleri ziyaret ederek kutladı.

03.01.2015 09:42

Vali Münir Karaloğlu; "Temenni ediyorum ki 2015 yılı hem bizim için, hem şehrimiz için ve hem de ülkemiz için daha huzurlu, daha mutlu ve daha sorunsuz bir yıl olsun. Bütün vatandaşlarımızın yeni yılın kutluyorum. İyi seneler diliyorum" dedi.

Vali Münir Karaloğlu yeni yıl kutlamalarına Çocuk Evlerinde kalan çocukları ziyaret ederek başladı. Çocukları ziyaret dönüşü Çekirge Selvili Cadde de pazarcıları gören Vali Karaloğlu yanlarına giderek sohbet etti. Pazarcıların yeni yıllarını kutlayan Vali Karaloğlu Huzurevine geçerek burada da huzurevi sakinlerinin yeni yıllarını kutladı.
Huzurevi sakinleri ile akşam yemeği yiyen Vali Karaloğlu: "Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Temenni ediyorum ki 2015 yılı hem bizler için, hem ülkemiz, milletimiz ve insanlık için 2014 yılından daha iyi, huzurlu olsun. İnsanımız daha mutlu, Ülkemiz daha güçlü olsun. Ülkemiz de gözyaşı, acı, keder olmasın. Bütün temennimiz bu. Sizlerde ülkemiz için dua edin. Rabbim yaşlı insanların duasını kabul eder. 2014 yılında maalesef Dünya'da çok kan aktı. Çok gözyaşı oldu. Günahsız çok insan öldürüldü. Temennimiz odur ki 2015 yılında bu acıları yaşamayalım. Daha mutlu ve daha huzurlu bir dünya temenni ediyorum" dedi.

TEDBİRLERİMİZ TAM

Daha sonra 155 KGYS çalışanlarını ziyaret eden Vali Karaloğlu:"Bursa'da yaşayan tüm vatandaşlarımızın yeni yıllarını kutluyorum. Bursa'da son derece huzurlu bir yılbaşı gecesi geçiriyoruz. Sokaklarda yoğunluğumuz yok. Şu ana kadar her hangi bir olumsuzluk yok. Arkadaşlarımız görevleri başında. Emniyet ve Sağlık çalışanları görevleri başında vatandaşımızın huzurlu bir şekilde yılbaşı gecesini geçirebilmesi için bütün tedbirleri almış durumdayız. Biz de bu akşam MOBESE binasında şehrin güvenliğini elektronik olarak takip eden arkadaşlarımızın yeni yıllarını kutlamak için buraya geldik. Temenni ediyorum ki hiçbir sorun yaşamadan bu geceyi geçiririz" dedi.

YENİ YILIN İLK BEBEĞİ

KGYS Binasından ayrılan Vali Karaloğlu, Yıldırım Beyazıt Polis Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra Şevket Yılmaz Araştırma hastanesindeki hastalara geçmiş olsun diyerek yeni yıllarını kutladı.

Vali Karaloğlu Şevket Yılmaz Araştırma Hastanesi Doğumevine geçerek 2015 yılının ilk bebeği olan Muhammet Akif Yılmaz'a altın taktı. Enbiya ve Zeynep Yılmaz'ın 3. Çocuğu olan Muhammet Akif Yılmaz yeni yılın ilk bebeği oldu.

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement