Damdaki Kemancı Finansçılar ile Perdesini Açtı! - Son Dakika
Güncel

Damdaki Kemancı Finansçılar ile Perdesini Açtı!

Damdaki Kemancı Finansçılar ile Perdesini Açtı!

Bu yıl beşinci müzikallerini sergileyen finansçılar, 13 Haziran'da Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne aldı. Etkinliğin tüm geliri Çocuk Eğitim Derneği'ne bağışlandı.

26.06.2015 12:12  Güncelleme: 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çalışanlarının iş hayatı ile sosyal hayatı birlikte sürdürmelerine olanak sağlayan fırsatlar sunan Finansbank, FinClub Yaşam Atölyesi kapsamındaki etkinliklerine devam ediyor. Atölye kapsamında 8 ay boyunca oyunculuk, dans ve şan eğitimi alan birbirinden yetenekli Finansçılar, Damdaki Kemancı müzikaline yeniden hayat verdi.

Joseph Stein tarafından yazılan, müzikleri Jerry Bock, şarkı sözleri Sheldon Harnick'e ait olan müzikal, 13 Haziran Cumartesi akşamı Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Prodüktörlüğünü ArtFellas, yönetmenliğini Sitare Bilge, koreografisini Banu Küçük, müzik direktörlüğünü ise Doğan Kospançalı'nın üstlendiği müzikalin tüm geliri çocuklara eğitim alanında destek vermek amacı ile faaliyet gösteren Çocuk Eğitim Derneği'ne bağışlandı.

FinClub ile farklı alanlarda gelişim fırsatı

FinClub Yaşam Atölyesi ile çalışanlarına farklı alanlarda gelişim fırsatları sunan Finansbank'ın İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Hakan Alp, "Kurum değerlerimiz ışığında kurguladığımız çeşitli faaliyetler ile çalışanlarımızın sosyal, kültürel ve entelektüel gelişimine katkıda bulunmayı, iş ve sosyal yaşamı birlikte sürdürmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Finansçılar 8 ay boyunca profesyonel sanat eğitimi alarak hazırlandıkları bu müzikal ile ofis dışında da son derece başarılı işlere imza atabildiğini gösteriyor. Çalışanlarımızla gurur duyuyoruz" dedi.

1964'ten bugüne Damdaki Kemancı

Damdaki Kemancı müzikali 1964 tarihinde Broadway'deki ilk sergilenişinden itibaren uzun süre kapalı gişe oynadıktan sonra aynı başarıyı Londra'daki "West End" tiyatrolarında da sürdürdü ve tam dokuz "Tony Ödülü" aldı. 1971 yılında sinemaya uyarlandı. Norman Jewison'ın yönettiği film, üç Akademi ve iki Altın Küre ödülü kazandı. Hollywood uyarlamasından bir yıl sonra Türkiye'de yönetmen Hulki Saner tarafından uyarlandı. 'Ah bir zengin olsam' şarkısı ile hatırlanan müzikal filmin başrollerinde, 1969 yılındaki müzikal oyunda da rol almış olan Cüneyt Gökçer (Sütçü Asım) ve Ayten Gökçer (Reyhan) rol aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Damdaki Kemancı Finansçılar ile Perdesini Açtı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement