Fiyatta Anlaşamadıkları Turisti Sevgilisinin Yanında Dövdüler - Son Dakika
Güncel

Fiyatta Anlaşamadıkları Turisti Sevgilisinin Yanında Dövdüler

Marmaris'te alışveriş yaparken fiyatta anlaşamadıkları iş yerinin çalışanları tarafından darbedilen İngiliz turiste, bir başka esnaf yardım etti.

15.07.2015 15:12  Güncelleme: 15:31

Marmaris'te alışveriş yaparken fiyatta anlaşamadıkları iş yerinin çalışanları tarafından darbedildiğini iddia eden İngiliz turistten, bir başka esnaf, aldığı ürünlerde indirim yaparak özür diledi.

İngiliz turist, tatil için kız arkadaşıyla geldiği Marmaris'teki Kapalı Çarşı'da alışveriş yaparken fiyatta anlaşamadığı bir iş yerinin çalışanları tarafından darbedildiğini iddia etti.

FİYATTA ANLAŞAMAYINCA TURİSTLERİ DÖVDÜLER

Marmaris Kapalı Çarşısı'nda iş yeri bulunan Mehmet Türk, gazetecilere yaptığı açıklamada, turist çiftin mağazasına geldiğinde morallerinin çok bozuk olduğunu fark ettiklerini söyledi. İngiliz turiste, ne olduğunu sorduğunu ifade eden Türk, pazarlık sırasında fiyatta anlaşamamaları nedeniyle bir iş yeri çalışanları tarafından darbedildiğini söylediğini anlattı. Mehmet Türk, turistin boynunda ve belinde darp izleri bulunduğunu kaydetti.

Turistlere çay ve kahve ikram ederek özür dilediklerini dile getiren Türk, "Turistler daha sonra benden de alışveriş yaptı. Bir nevi özür dilemek için aldıkları ürünü yarı fiyatına verdim. Polise başvurmalarını da söyledim ancak korktukları için polise gitmek istediklerini belirttiler" dedi. Böyle olayların, işini dürüstçe yapan esnafı üzdüğünü vurgulayan Türk, turistlere kötü davrananların ülke turizmini olumsuz etkilediğini ifade etti.

POLİS: BİZE BÖYLE BİR BAŞVURU GELMEDİ

Mehmet Türk, bununla ilgili önlem alınmasını istedi.Bu arada, darbedildiğini iddia eden turistin olayı anlatması ve darp izlerini göstermesini cep telefonuyla kaydeden esnaf, görüntüleri basın mensuplarıyla paylaştı. Marmaris Polis Merkezi yetkilileri ise olayla ilgili kendilerine bir başvuru gelmediğini bildirdi.

Fiyatta Anlaşamadıkları Turisti Sevgilisinin Yanında Dövdüler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fiyatta Anlaşamadıkları Turisti Sevgilisinin Yanında Dövdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement