Darülaceze'de "Huzur Veren Ses" - Son Dakika
Güncel

Darülaceze'de "Huzur Veren Ses"

Darülaceze\'de "Huzur Veren Ses"

"Huzurlu Sesler" ses yarışması Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı salonunda gerçekleştirildi.

01.04.2013 13:44

Aile ve Sosyal Politikalar İstanbul İl Müdürlüğü ile Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından organize edilen "Huzurlu Sesler" ses yarışması Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı salonunda gerçekleştirildi.

8 finalistin katıldığı yarışmada Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Müessese'si sakinlerinden Hasan Gülbüz ikinci oldu.

Birincilik için 8 finalist yarıştı

İstanbul'daki 85 huzurevinde yapılan yarışmalarda finale kalan 8 huzurevi sakini, Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi.

Prof. Dr. Bedri Ömrüuzun, Müşerref Akay, Belkıs Özener, Cemil Sağyaşar, Gurbet Altay, Volkan Severcan, Tekin Kumaş ve Buket Dereoğlu gibi isimlerin değerlendirme yaptığı etkinlikte, finalistlere Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası eşlik etti.

Yarışmada, Bahçelievler Huzurevi, Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nden Aysel Karagül birinciliğe layık görüldü. Okmeydanı Darülaceze'den Hasan Gülbüz ikinci, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Darülaceze Müdürlüğü'nden Metin Öncü de üçüncü oldu.

Etkinliği çok önemsediğini belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Müessese Müdürü Nevzat BAYHAN; yarışmaya katılan bütün yarışmacıları ve organizasyonda emeği geçenleri tebrik ettiğini, gösterdiği performansla yarışmada ikinci olan Darülaceze sakinlerinden Hasan Gülbüz'ü kutladığını  ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Darülaceze'de 'Huzur Veren Ses' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement